Ομάδα τραμπούκων επιτέθηκε σε κατοίκους στο πάρκο της Πατησίων

28 Ιαν.

Σήμερα το πρωί, ένας στρατός παρακρατικών με πολιτικά ρούχα, επιτέθηκε στους κατοίκους που φυλούσαν το πάρκο στη συμβολή των οδών Κύπρου και Πατησίων. Σύμπτωση φυσικά το γεγονός, ότι για πρώτη φορά εδώ και μέρες στο πάρκο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις. Παρόν στο περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων ήταν ο πρόεδρος του 6ου δημοτικού διαμερίσματος Κώστας Λαγός, ο οποίος και  συντόνιζε το τσούρμο των τραμπούκων. Ο παρακρατικός στρατός  αφού επιτέθηκε σε μέλη της επιτροπής προστασίας του πάρκου που είχαν αγκαλιάσει τα εναπομείναντα δέντρα για να τα προστατέψουν, στράφηκε εναντίον της Βέρας Καραγιάννη μέλος της επιτροπής και διαμερισματική σύμβουλος του ΚΚΕ που απαθανάτιζε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο για δεύτερη φορά, αφού την είχαν προπυλακίσει και νωρίτερα. Την έριξαν κάτω, τη χτύπησαν και της πήραν το κινητό.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι για το συγκεκριμένο πάρκο, ο δήμος είχε υποχρεώσει τους ένοικους της απέναντι πολυκατοικίας να πληρώσουν ένα ποσό της τάξης των 5000 ευρώ αναλόγως τα τετραγωνικάγια τη δημιουργία χώρου πρασίνου. Φυσικά ο χώρος πρασίνου ποτέ δε δημιουργήθηκε, το πάρκο παραχωρήθηκε σε ιδιώτη και τώρα όσοι δεν έχουν καταβάλει το ποσό που τους ζητήθηκε απειλούνται με κατάσχεση της περιουσίας τους !!!

7 Σχόλια to “Ομάδα τραμπούκων επιτέθηκε σε κατοίκους στο πάρκο της Πατησίων”

  1. Y 28 Ιανουαρίου, 2009 στις 11:12 μμ #

    Δείτε τι έγραωε και η krotkaya:

    Να ξεριζωθεί ο Κακλαμάνης!

  2. Y 28 Ιανουαρίου, 2009 στις 11:18 μμ #

    Κι εδώ ο Κακλαμάνης που τολμά να μας κάνει και το θυμωμένο:
    http://www.tvxs.gr/v4152
    Είμαι βέβαιος ότι όλα όσα λέει είναι ένα – ένα ψέματα. Θα με συγχωρέσει ο δημοσιογράφος να του προσάψω ότι ήταν κάπως μαλακός με το φασίστα τον Κακλαμάνη, που μας λέει ότι είναι και ‘χαμηλών τόνων’! Ακούσατε-Ακούσατε χαμηλών τόνων με χρυσαυγίτες και πορτιέρηδες! Ποιοι ήταν όλοι αυτοί εκεί φασίστα Κακλαμάνη?)
    Σε μια ερώτηση δεν απάντησε ο φασίστας Κακλαμάνης γιατί οι μπουλντόζες πήγαν στις τέσσερις το πρωί?
    Θρασυδειλία το μανιφέστο της Δεξιάς… Πίσω φασισταράδες!

  3. Y 28 Ιανουαρίου, 2009 στις 11:27 μμ #

    Κοιτάχτε αρθράκι του Νοέμβρη από μαθητές της Κυψέλης που δεν είχαν ιδέα τι θα κάνει ο φασίστας στο πάρκος τους:
    http://kipzzzeli.blogspot.com/2008/11/blog-post.html

    Ααα και κάτι που ξέχασα να πω στο προηγούμενο ποστ: όσα πάρκινγ κι αν φτιαχνούν το κυκλοφοριακό δε λύνεται. Χρειάζονται ριζικές λύσεις που να συνιστούν λιγότερη χρήση αυτοκινήτου, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

    Στις ‘δημοκρατίες αποφασίζουν οι πλειοψηφίες’. Τρίχες! Στις αστικές δημοκρατίες αποφασίζουν οι αστοί, που είναι η μειοωηφία και τους οποίους θα τους φάμε βραστούς.

  4. Βασίλης 29 Ιανουαρίου, 2009 στις 2:28 πμ #

    Πρέπει να υπάρξει μαζίκη αντίδραση , σε αυτή την φασιστική επίθεση

  5. Y 29 Ιανουαρίου, 2009 στις 2:16 μμ #

    Μέιλ που έλαβα σε μια λίστα περί Κακλαμάνη και μ’έκανε να γελάσω πολύ:

    ‘Αυτός ο βλάκας αποδεικνύεται ότι όσο πάει και σιολωλένεται…
    Όταν ο ΟΣΕ έκοψε τα δέντρα στο στ. Λαρίσης, ξεσήκωσε τους κατοίκους και υπέβαλε μηνύσεις. Τώρα που τον βολεύει να κοπούν δέντρα, έφερε τα ΜΑΤ να προστατεύουν τους ξυλοκόπους. Τό ‘να παιδί καλό παιδί, τ’ άλλο γαμώ τη μάνα του…
    Αν σκεφτεί κανείς ότι όλες τις γιορτές έβαλε τα ΜΑΤ να φυλάνε ένα ψεύτικο!!!
    Ποιός Ιονέσκο, ποιός Γριναγουέϊ, με αυτούς που μπλέξαμε σε λίγο θα κυκλοφορούμε με χωνί στο κεφάλι και ρέγκα στ’ αυτί…’

Trackbacks/Pingbacks

  1. Επίκαιρη Ερώτηση για την τσιμεντοποίηση του πάρκου στη συμβολή Πατησίων & Κύπρου. « Koukou - 29 Ιανουαρίου, 2009

    […] Reds Μήπως τελικά ήταν Μπροσούρα;ΥπάρχωΟμάδα τραμπούκων επιτέθηκε σε κατοίκους στο πάρκο της …Gaza – bombing metricsΚατρακύλα …Μου τη δίνει ο PFP…Jumbo μάγγες!Radio […]

  2. Επίκαιρη Ερώτηση για την τσιμεντοποίηση του πάρκου στη συμβολή Πατησίων & Κύπρου. « Koukou - 12 Φεβρουαρίου, 2009

    […] Το ΚΚΕ κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, για το θέμα της τσιμεντοποίησης του πάρκου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου. «Ο Δήμος Αθηναίων», σημειώνεται εξαρχής στην Επίκαιρη Ερώτηση, «επιχειρεί την τσιμεντοποίηση του πάρκου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου, προκειμένου να δημιουργηθεί υπόγειο γκαράζ με αυτοχρηματοδότηση, παρά την εναντίωση σε αυτήν των κατοίκων της περιοχής, που με τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις απέτρεψαν τους προηγούμενους μήνες την καταστροφή ενός από τους ελάχιστους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους πράσινου στο κέντρο της Αθήνας». Περισσότερα εδώ. Δείτε και σχετικό θέμα στο mygranma. […]

Σχολιάστε