Ένας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς

20 Σεπτ.

Πώς ο βρετανικός λαός συνέντριψε το φασισμό στην Αγγλία στη μάχη της Cable Street

περισσότερες λεπτομέρειες http://www.battleofcablestreet.org.uk/

Η μάνα του Παύλου Φύσσα ξέρει πολύ καλά ποιος φταίει κι αντί ο Δένδιας να φτιάχνει νομοσχέδια να μας πει ποιος έδωσε την εντολή για το φόνο και γιατί συνεχίζουν να επιχειρούν κάθε μέρα οι αστυνομικοί μαζί με τους ναζιστές.

Advertisements

36 Σχόλια to “Ένας είναι ο δρόμος λαέ για να νικάς”

 1. Y Σεπτεμβρίου 20, 2013 στις 2:03 μμ #

  Οι περισσότερες ΕΛΜΑ ανανεώνουν 5μερες οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Το κίνημα δεν υποκύπτει παρά τη δολοφονία που οργάνωσαν σκοτεινά κέντρα για να μας το παίξει ο Δένδιας «αντιφασίστας» (ποιος ο Δένδιας!). Η κυβέρνησει πρέπει να γκρεμοτσακιστεί άσχημα.

 2. Y Σεπτεμβρίου 20, 2013 στις 2:37 μμ #

  «πρώτο και βασικό καθήκον είναι η συνέχιση της απεργίας, η μαζικοποίηση των επόμενων διαδηλώσεων, οι καταλήψεις σε σχολεία και σχολές και η διαρκής προσπάθεια για διεύρυνση του απεργιακού μετώπου. (…) Δε μπορεί να νικηθεί ο φασισμός χωρίς την κοινωνία. Και δεν μπορεί να νικηθεί το μνημόνιο με τους φασίστες να αλωνίζουν.»
  Θ. Ανδρίτσος http://ilesxi.wordpress.com/2013/09/20/%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84/

  «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα σκοτεινά μονοπάτια στα οποία μας οδηγούν. Θα χρειαστούμε μεγάλα αποθέματα θάρρους και γενναιότητας αλλά το καθήκον είναι ένα και μοναδικό. Να ορθώσουμε το ανάστημα, να μείνουμε αμετακίνητοι και να παλέψουμε κοιτώντας τον αντίπαλο στα μάτια.» Α. Γαλανόπουλος http://afterhistory.blogspot.gr/2013/09/blog-post_19.html#sthash.bPI0gfjP.dpuf

 3. Y Σεπτεμβρίου 22, 2013 στις 1:05 πμ #

  Petros Poros
  ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
  ————————–
  Στη Συνέλευση των προέδρων της ΟΛΜΕ για τη λήψη της απόφασης για την απεργία το ΚΚΕ παρόλο που εκπροσωπούσε δύο ΕΛΜΕ μόνο με αποφάσεις για 48ωρη κατάφερε επιμένοντας επί ώρες,με νύχια και με δόντια, να περάσει τη πρόταση του αυτή.Επειδή η πρόταση για απεργία διάρκειας ( πενθήμερη) την οποία είχαν αποφασίσει οι υπόλοιπες ΕΛΜΕ δεν συγκέντρωνε την απαιτούμενη πλειοψηφία με συνέπεια να μην ήταν δυνατόν να αποφασισθεί απεργία αναγκάστηκαν οι Πρόεδροι αυτών των ΕΛΜΕ να ψηφίσουν την πρόταση για 48ωρη προκειμένου να υπάρξει απόφαση για απεργία .
  Όπως γίνεται αντιληπτό μπαίνει ταφόπλακα στην απεργία των καθηγητών με υπεύθυνους τους «συνετούς» ΚΚΕεδες .Το ότι η πλειοψηφία των καθηγητών στις ΕΛΜΕ είχε καταψηφίσει τη πρόταση τους για 48ωρη ούτε τους ενδιέφερε.

  • λαθραναγνώστης Σεπτεμβρίου 22, 2013 στις 2:22 πμ #

   Καλό είναι το κείμενο, αλλά μόνο σαν άσκηση σουρεαλιστικής διαχείρισης της πραγματικότητας,!!
   Τώρα είναι αργά για λεπτομερή σχόλια, κι εγώ είμαι μεθυσμένος από την κοσμοπλημμύρα ΤΟΥ φεστιβάλ!

   Υ.Γ Σήμερα πάντως, μάθαμε ότι το ΚΚΕ εκπροσωπεί….ΕΛΜΕ.
   Μέχρι το 90, εκπροσωπούσε τη Μόσχα, τώρα εκπροσωπεί…..ΕΛΜΕ!
   Έξις, δευτέρα φύσις!
   Οποίος ξεπεσμός!
   Οποία ξεφτίλα του κερατά!!!!

 4. Y Σεπτεμβρίου 22, 2013 στις 12:22 μμ #

  Καθηγητές: Μια μεγάλη απεργία σε ένα αγώνα που συνεχίζεται http://aristeroblog.gr/node/1952

 5. Avantgarde Σεπτεμβρίου 22, 2013 στις 11:07 μμ #

  ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ –
  ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
  http://wp.me/pryYN-1oa
  http://komepd.wordpress.com

 6. Y Σεπτεμβρίου 23, 2013 στις 9:30 πμ #

  Νέο απεργιακό κύμα κατά της διαθεσιμότητας http://www.thepressproject.gr/article/46998/Neo-apergiako-kuma-kata-tis-diathesimotitas

 7. ΙΑ Σεπτεμβρίου 23, 2013 στις 11:24 πμ #

  για τα ψεμματα ΣΥΕΚ-ΠΑΡΕΒΑΣΕΩΝ

  Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και για τα εξής που έχουν σχέση με τη Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ: Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι κολαούζοι τους οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) επιδόθηκαν σε μία ακόμα ανήθικη και συκοφαντική επίθεση, ότι τάχα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ «δεν θέλουν αγώνες» κι ότι «από κοινού με την ΠΑΣΚ και τη ΔΑΚΕ, δεν θέλουν να πέσει η κυβέρνηση». Πρόκειται για αισχρή συκοφαντία για την οποία δεν χρειάζεται καν να απαντήσουμε. Στη Γ.Σ. των Προέδρων ανέντιμα ισχυρίστηκαν και το εξής: ότι η πενθήμερη απεργία δεν πέρασε επειδή δεν την ψήφισαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, που είναι πρόεδροι ΕΛΜΕ. Παραθέτουμε ένα – ένα τα στοιχεία και τους αφήνουμε στη κρίση των συναδέλφων:
  Α) Πρόκειται για επαίσχυντο ψέμα μιας και όλοι οι πρόεδροι ΕΛΜΕ, που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ μετέφεραν, ως όφειλαν, αυτούσια την απόφαση των Γενικών τους Συνελεύσεων. Συγκεκριμένα: ΕΛΜΕ Πειραιά, ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς, Α’ ΕΛΜΕ Αιτ/νιας, ΕΛΜΕ Φωκίδας, Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης ψήφισαν τις 5νθήμερες (βλέπε πρακτικά ψηφοφορίας στο site της ΟΛΜΕ).
  Β) Αντίθετα, σε μια σειρά ΕΛΜΕ που έχουν αυτοδυναμία ή είναι πρώτη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, όπως στην ΕΛΜΕ Ιωαννίνων, στην ΕΛΜΕ Εύβοιας, στη Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά, στην ΕΛΜΕ Λασιθίου, ήρθαν με απόφαση ΚΑΤΑ των 5νθήμερων(βλέπε πρακτικά ψηφοφορίας στο site της ΟΛΜΕ). Αν αυτές οι ΕΛΜΕ ψήφιζαν θα περνούσε η 5νθήμερη!
  Γ) Ενημερώνουμε επίσης ότι για μια ακόμα φορά, μια σειρά πρόεδροι ΕΛΜΕ που πρόσκεινται στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ που εκπροσωπούσαν, – όπως το Μάη – και ψήφισαν με βάση την παραταξιακή τους θέση. Δηλαδή, ψήφισαν αυτό που τους είπε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (5νθήμερες επαναλαμβανόμενες) παρά το γεγονός ότι η πρόταση αυτή είχε απορριφθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις (Δ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, ΕΛΜΕ Ξάνθης, ΕΛΜΕ Καστοριάς, ΕΛΜΕ Ροδόπης).
  Δ) 5 ΕΛΜΕ ψήφισαν 5νθήμερες, με αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, χωρίς καν δηλαδή να γίνει Γενική Συνέλευση με απαρτία (Λήμνος, Πρέβεζα, Θεσπρωτία, Α’ Αιτ/νιας, Α Πέλλας)! Μιλάμε δηλαδή για πράματα και θάματα, για κόλπα ΣΥΡΙΖΑίικα, που νοθεύουν τη θέληση των συναδέλφων, και μετά ισχυρίζονται ότι είναι δύναμη ανασύνταξης του κινήματος! Πρόκειται για δύναμη αποσάθρωσης του κινήματος!
  Τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει στην πρόσφατη ιστορία της Ομοσπονδίας!
  Ε) Μια σειρά ΕΛΜΕ ψήφισαν τις 5νθήμερες, χωρίς η πρόταση αυτή, να έχει απόλυτη πλειοψηφία (50+1%) επί των παρόντων στη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ (Ημαθία, Ξάνθη, Β’ Δυτικής Αττικής, Γ’ Δυτικής Αττικής, Δράμα, Β Αι/νιας, Δ’ Ανατολικής Αττικής κ.α.).
  Μιλάμε για πρωτάκουστα πράγματα δηλαδή. Τι σχέση έχουν αυτά τα φαινόμενα με την έντιμη συνδικαλιστική πάλη, τους έντιμους αγώνες των εργαζομένων, με την ανάγκη για ένα κίνημα που να αποτελεί πραγματικό αποκούμπι των εργαζομένων στη λαϊκή αντεπίθεση;
  Πρόκειται για διαλυτικά, εκφυλιστικά φαινόμενα, για νέα ήθη κι έθιμα στο συνδικαλιστικό κίνημα, που ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους, δίνουν λαβή στην κυβέρνηση να συκοφαντήσει τους αγώνες μας!
  ΣΤ) Ακούστε κι αυτό! Οι συνδικαλιστές των ΣΥΝΕΚ και κυρίως των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ διατύπωσαν στη Γενική Συνέλευση των ΕΛΜΕ το εξής επιχείρημα: «Συνεχίζουμε με απεργία διαρκείας, με τη μορφή των 5νθήμερων επαναλαμβανόμενων, ανεξάρτητα από τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, δεν έχουν σημασία τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, δεν είμαστε καταμετρητές ποσοστών, γιατί το θέμα είναι πολιτικό»! (εκπρόσωπος των ΣΥΝΕΚ στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, πρόεδρος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, πρόεδρος Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ κ.α.)!
  Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την οργάνωση και την τύχη του αγώνα μας σε τέτοιες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Είναι στην κυριολεξία επικίνδυνες για τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και την προοπτική του κινήματος!
  Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Επειδή οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατέθεσαν διαφορετική πρόταση απεργίας και κλιμάκωσης; Έτσι λένε, αλλά έτσι δεν είναι. Ο λόγος είναι ότι το ΠΑΜΕ τους αποκαλύπτει, μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους να μετατρέψουν το κίνημα σε χειροκροτητή της επόμενης κυβέρνησης, μπαίνει εμπόδιο στη νεκρανάσταση του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού, που θέλει να γίνει ΠΑΣΚΕ στη θέση της ΠΑΣΚΕ!
  Αλήθεια, ποιοι μιλούν; Αυτοί που όταν οξύνεται η ταξική πάλη στην κυριολεξία το βάζουν στα πόδια, όπως έκαναν στο ΜΕΤΡΟ και στην επιστράτευση των καθηγητών, όπου με ανακοινώσεις των παρατάξεών τους και σωματείων που έχουν πλειοψηφία, καλούσαν τους εκπαιδευτικούς να μην απεργήσουν!

  4. Ενημερώνουμε τους συναδέλφους για τα συγκεντρωτικά στοιχεία των Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ. Συγκεκριμένα (από 83 ΕΛΜΕ στις 88, λείπουν τα στοιχεία από τις ΕΛΜΕ Πάρου, Β Κυκλάδων, Ευρυτανίας, Σιβιτανιδείου, Β Αχαΐας, ):
  Συμμετείχαν στις Γ.Σ. περίπου 11.500 εκπαιδευτικοί. Πήραν μέρος στις ψηφοφορίες 10.238 (αρκετοί συνάδελφοι είναι στη Γενική Συνέλευση αλλά δεν πήραν μέρος στη ψηφοφορία) Την πρόταση για 5μερες υπερψήφισαν περίπου 6300 συνάδελφοι, την πρόταση του ΠΑΜΕ για 48ωρες επαναλαμβανόμενες 1735 συνάδελφοι, την πρόταση για αναστολή των κινητοποιήσεων 1076 συνάδελφοι, την πρόταση για άλλες μορφές πάλης 758, την πρόταση των ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ (αθροιστικά) 158 συνάδελφοι και λευκό ψήφισαν περίπου 211 συνάδελφοι (τα στοιχεία είναι σε πολλές περιπτώσεις κατά προσέγγιση, μια και σε πολλές ΕΛΜΕ έγινε ενδεικτική ψηφοφορία ή δεν εγίνε ακριβή καταμέτρηση).
  5. Καλούμε κάθε συνάδελφο να πάρει πρωτοβουλίες οργάνωσης και μέτρα για την επιτυχία της Απεργίας, σε κάθε σχολείο, σε κάθε ΕΛΜΕ. Χωρίς καμία καθυστέρηση να οργανωθούν περιοδείες, ομιλίες, συσκέψεις με γονείς και μαθητές, τοπικές συγκεντρώσεις και άλλα.

 8. Y Σεπτεμβρίου 23, 2013 στις 4:27 μμ #

  Μπορείς να μου βρεις τα αναλυτικά αποτελέσματα για τις ΕΛΜΕ που αναφέρονται στο σημείο Γ?

  Ορίστε η άποψη της ΕΛΜΕ Πειραιά:
  «είναι γελοίο το διαδικαστικό κρύψιμο πίσω από το 0,7% που υπολειπόταν για να εγκριθεί η 5μερη» (…) «Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του αγώνα μην ακούς τις σειρήνες της ηττοπάθειας και της απογοήτευσης, τις Κασσάνδρες που από την αρχή πλάσαραν το γνωστό ανέκδοτο για «όρους και προϋποθέσεις» ή των μεθοδεύσεων με 48ωρες που απλά κάμπτουν το αγωνιστικό μας φρόνημα.» http://wwwpraxisred.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5977.html

 9. Y Σεπτεμβρίου 23, 2013 στις 6:20 μμ #

  Χρήσιμο κι αυτό, αλλά εννοούσα τις ψηφοφορίες μέσα στις ΓΣ των ΕΛΜΕ που αναφέρει το σημείο Γ της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ (Δ’Αττικής, Ροδόπης, Ξάνθης και Καστοριάς) για να δούμε αν όντως παραβιάστηκε κάποια απόφαση ΓΣ.

 10. ΙΑ Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 10:46 πμ #

  Στην Ξανθη πρωτη ερχεται η προταση για 48ωρη ωστοσο ολοι οι εκπροσωποι της ψηφιζουν 5νθημερη
  http://elmexanthis.blogspot.gr/

  Στη Δ ΕΛΜΕ αν.Αττικης πρωτη η προταση του ΠΑΜΕ και ομως οι εκπροσωποι ψηφισαν 5νθημερη

 11. Y Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 11:27 πμ #

  Φίλε μου η ΕΛΜΕ Ξάνθης έχει βάλει την εξής σαφή ρήτρα: «οι περισσότερες ΕΛΜΕ στέλνουν τον/την εκπρόσωπό τους και με εναλλακτική ή με περιθώρια (δηλαδή τι θα ψηφίσει αν…). […] Για την πιστότερη εκπροσώπηση του κλάδου ψηφίστηκε ότι σε περίπτωση που δεν πλειοψηφήσει η πρόταση για 48ωρη και συνέλευση θα στηριχθεί η δεύτερη πλειοψηφούσα πρόταση (45 ψήφους).» http://elmexanthis.blogspot.gr/2013/09/1992013_20.html

  Άρα λοιπόν η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ ψεύδεται ασύστολα. Οι εκπρόωποι της ΕΛΜΕ Ξάνθης ήταν σε πλήρη στοίχηση με τη Γενική τους Συνέλευση στη Συνέλευση των Προέδρων.

  • ΙΑ Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 12:25 μμ #

   τι να πω πρωτη η προταση για 48ωρη αλλα κατα τα αλλα θα ψηφισουν την προταση που μειοψηφισε !!! ουτε καλογεροι στο μεσαιωνα δεν ελεγαν τετοιες μπουρδες Ασ το ελεγαν καθαρα οτι κι αν ψηφισει η συνελευση εμεις θα ψηφισουμε 5νθημερη και θα σας γραψουμε στα παλιοτερα των υποδηματων μας δημοκρατια και συμμετοχη αλα ανταρυσα-συριζα

   • Y Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 1:03 μμ #

    Τώρα δε σ’αρέσει η απόφαση της ΓΣ?
    Δημοκρατικότητα και λογικότατη ήταν η απόφαση αυτή. Άλλοι σκέφτονται και δρουν σα μεσαιωνικοί καλόγεροι.
    Λέει ή δε λέει ΨΕΜΜΑΤΑ η ανακοινωση του ΠΑΜΕ ότι αθέτησαν τη ΓΣ?

 12. ΙΑ Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 1:31 μμ #

  χμμ αποφαση της ΓΣ ειναι για 48ωρη η αλλη αππφαση ποιος την πηρε με ποσους ψηφους και ποτε δεν διευκρινιζεται μαλλον για μεθοδευση συριζα-ανταρσυα προκειται που δεν τους βγηκε η συνελευση
  ψεμματα λενε οι συνεκ-παρεμβασεις για τη σταση του ΠΑΜΕ αλλα τι περιμενεις απο επιδοξους πασοκους

  • Y Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 1:50 μμ #

   Η ανακοίνωσή σας λέει ότι έχει αθετηθεί η ΓΣ. Τώρα εσύ θες να κινήσεις υποψίες χωρίς βέβαια να έχει κανένα στοιχείο ότι ήταν η ΓΣ που ήταν στραβή. Και να ήταν, η ανακοίνωσή σας παραμένει ψευδής.

   Όταν η ατιμία και η συκοφαντία γίνονται πρακτική ενός «ΚΚ». Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Είμαι αηδιασμένος.

 13. ΙΑ Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 5:32 μμ #

  η ατιμια και το ξεπουλημα των αγωνων ειναι δυστυχως η πρακτικη της ανταρσυας και του συριζα
  πρωτα βαλατε την ουρα στα σκελια και πουλησατε την απεργια του μαιου 2013 και τωρα μετα τις μεγαλοστομιες περι επαναλαμβανομενων 5νθημερων προσπαθητε να βρειτε εναν αποδιοπομπαιο τραγο να ριξετε τις ευθυνες
  δυστυχως ο τυχοδιωκτισμος σας εχει γινει δευτερη φυση και μαζι με τον τυχοδιωκτισμο πηγαινει ο αντικομμουνισμος
  με πορδες δεν βαφονται αυγα

 14. Y Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 7:14 μμ #

  Εσείς πουλήσατε την απεργία του Μαϊου του 2013 όπως πολεμάτε και την τωρινή κι όποιος έχει μάτια το βλέπει. Στους καθηγητές είστε απολύτως απομονωμένοι κι αυτό τα λέει όλα.

  • λαθραναγνώστης Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 9:08 μμ #

   Πάντως μέχρι στιγμής καμία από τις ΕΛΜΕ που αναφέρει η ανακοίνωση (Γ) του ΠΑΜΕ, δεν έχει διαψεύσει με στοιχεία την κατηγορία.

   • Y Σεπτεμβρίου 24, 2013 στις 11:23 μμ #

    Πρέπει να είσαι εντελώς πορωμένος και άμυαλος για να το λες αυτό. Το μπλογκ της ΕΛΜΕ Ξάνθης διαψεύδει περίτρανα τις βρωμιές που’χει γράψει η ηγεσία του ΚΚΕ στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

   • λαθραναγνώστης Σεπτεμβρίου 25, 2013 στις 8:12 πμ #

    Ισα – ίσα, το μπλόγκ της ΕΛΜΕ Ξάνθης επιβεβαιώνει την καταγγελία του ΠΑΜΕ!
    Το ιστορικό της ψηφοφορίας:
    http://elmexanthis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4411.html
    «Έτσι η απόφαση για πενθήμερες δεν πέρασε, πολύ οριακά, (έλλειπαν 4 ψήφοι) καθώς είχε την πλειοψηφία, αλλά όχι τα 2/3 των ψήφων που απαιτούνται.»
    Ποιά ήταν η ψηφοφορία κατα την οποία τα «υπερ» υπολοίπονταν κατα 4 ψήφους από τους απαιτούμενους (284 έναντι απαιτουμένων 288)?
    Ήταν η ψηφοφορία για την πενθήμερη που ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ της ψηφοφορίας για την 48/ωρη.
    Από που φαίνεται ότι προηγήθηκε?
    Από αυτό:
    «Τελικά γύρω στις 2πμ πάρθηκε η απόφαση που προαναφέρθηκε.»

    Όμως οι 284 ψήφοι υπερ της 5/μερης περιελάμβαναν ΚΑΙ τις ψήφους των 4 ΕΛΜΕ που αναφέρει η καταγγελία.
    Γιατί αυτοί πρόεδροι ψήφισαν ΕΞ ΑΡΧΗΣ 5/μερη, τη στιγμή που είχαν εντολή να ψηφίσουν 48/ωρη και ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ η 48/ωρη να ψηφίσουν 5/μερη?

    Από τα παραπάνω φαίνεται σαφώς τι έγινε.
    Φυσικά, παραμένει το ενδεχόμενο της διάψευσης της καταγγελίας, την οποία όμως δεν βλέπω να γίνεται.

   • Y Σεπτεμβρίου 25, 2013 στις 9:12 πμ #

    Είσαι για τα μπάζα. Πρώτα ψηφίστηκαν οι εννιά διαφορετικές προτάσεις κι εκεί ψήφισαν διήμερη. Μετά ψηφίστηκε πρώτα η πρόταση που είχε βγει πρώτη για 5μερη και φυσικά την ψήφισαν (εκεί αναφέρεται το απόσπασμα που παραθέτεις), αλλά και πάλι οριακά δε συγκέντρωσε το 66,6%.
    Είσαι κοινός συκοφάντης και μάλιστα της δεκάρας.

 15. λαθραναγνώστης Σεπτεμβρίου 25, 2013 στις 9:26 πμ #

  Ο.Κ
  Περιμένω την επίσημη διάψευση της καταγγελίας

  • Y Σεπτεμβρίου 25, 2013 στις 10:41 πμ #

   Υπάρχει ήδη στο μπλογκ. Πιο επίσημη δε χρειάζεται. Εγώ περιμένω τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των ΓΣ για έναν αγώνα που θα συνεχιστεί ενωτικά σε πείσμα σας.

   • λαθραναγνώστης Σεπτεμβρίου 25, 2013 στις 12:15 μμ #

    Επίσημη καταγγελία που δεν διαψεύδεται επίσημα και ευθέως, επιβεβαιώνεται.

   • Υ Σεπτεμβρίου 25, 2013 στις 11:37 μμ #

    Έτσι σε μάθανε στη Σχολή Γκαιμπελισμού?

 16. ΙΑ Σεπτεμβρίου 26, 2013 στις 12:09 μμ #

  για εξηγησε μας τωρα γιατι η ΟΛΜΕ σταματησε την απεργια διαρκειας ?
  εκτος και αν στο φανταστικο κοσμο της ανταρσυας φταιει το ΠΑΜΕ

 17. Υ Σεπτεμβρίου 26, 2013 στις 3:40 μμ #

  Φυσικά φταεί και το ΠΑΜΕ που πολεμάει με πάθος την απεργία και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς που θεωρεί «μικροαστούς» και «ταξικό έχθρό» στην ουσία. Ο αγώνας συνεχίζεται όμως.

 18. ΙΑ Σεπτεμβρίου 26, 2013 στις 3:56 μμ #

  νομιζεις οτι η πραγματικοτητα ειναι σαν το παραμυθι της χιονατης οπου το ρολο της κακιας μητριας τον εχει το ΠΑΜΕ Με τετοια μυαλα ποτε ουτε εσυ ουτε οι τυχοδιωκτες της ανταρσυα θα καταλαβετε γιατι οι καθηγητες απεργησαν μονο τις 2 πρωτες μερες και οχι τις υπολοιπες με τιμητικη εξαιρεση τους φιλους και τα μελη του ΠΑΜΕ. Τα παχια λογια για απεργια διαρκειας που μαγικα και χωρις καν απεργειακο ταμείο θα εκαναν οι 70,000 καθηγητες δειχνουν οτι εχετε χασει καθε συνδεση με την πραγματικοτητα Ο πραγματκος σεχταρισμος είναι ο δικος σας που κλεισμενοι στα γραφεια σας νομιζετε ότι ξερετε τις διαθεσεις τους κλαδου

  Περα απο ολα αυτα σαν γνησιος γκεμπελισκος ψευδεσαι ασυστολα
  Ποτε το ΠΑΜΕ χαρακτηρησε τους καθηγητες σαν ταξικο εχθρο και μικροαστους; Ποτε μονο στο δικο σου παραμυθι και στις χυδαιοτητες των ανταρσυων που μεχρι και ασφαλιτες χαρακτηρισαν τους συνδικαλιστες του ΠΑΜΕ

  Συνεχιστε τη συμμαχια με τον Συριζα και την υπολοιπη σοσιαλδημοκρατια και στα ονειρα θα συνεχιζεται ο αγωνας σας

  • Υ Σεπτεμβρίου 26, 2013 στις 4:46 μμ #

   αλήθεια? Για ρώτα στη ΚΟΒα σου, είναι οι καθηγητές εργατική τάξη?

   Για ρώτα τους πώς ερμηνεύουν τα χαμηλά ποσοστά σας εκεί?

   Ο αγώνας συνεχίζεται παρά τις συλλήψεις μελών μας και τα δικαστήρια που τους σέρνουν για «κακουργήματα» (έτσι χαρακτηρίζεται το κράτημα της σημαίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), με δυναμικές πορείες όπως η χθεσινή προς τα γραφεία των Ναζιστών, με τη συνεχιζόμενη απεργία των πανεπιστημικών υπαλλήλων, σε κάθε νοσοκομείο, σε κάθε γειτονειά με όλους όσους επιμένουν να αγωνίζονται και να βλέπουν προοπτική.

   για την ανατροπή της κυβέρνησης, τη διάλυση των Ναζί από το κίνημα κι ένα συντονισμόνο λαϊκό κίνημα που θα επιβάλει την κατάργηση των μνηνομονίων, τη στάση πληρωμών και πολλά άλλα.

 19. IA Σεπτεμβρίου 26, 2013 στις 8:06 μμ #

  απο οτι βλεπω ψεμματα να λες ξερεις να τα υποστηριζεις δεν ξερεις
  Το ΠΑΜΕ εχει το 2013 16,3% στην ΟΛΜΕ το 2013 σε σχεση με το 13,9% του 2011
  που τα ειδες τα χαμηλα ποσοστα ?
  που ειδες ξαναρωτω τις συκοφαντες που αραδιαζεις περι εκπαιδευτικων ταξικου εχθρου και μικροαστων (εκτος απο τη φαντασία σου)

  μετα τη νικη στην β’βαθμια εχετε βαλει βλεπω και πιο υψηλους στοχους να ανατρεψετε την κυβερνηση. Θα ελεγα οτι πρεπει να ξεκινησετε απο πιο απλα πραγματα οπως
  – να στηριξετε μια πετυχημενη απεργια (οχι απαραιτητα επειδη πετυχε τους στοχους που εθεσε αλλα επιδη συσπειρωσε κοσμο)
  – να κοψετε τις παρεες και τις κοινες πορειες με τους αναρχοφασιστες (και γσεε-αδεδυ-συριζα)

  • Υ Σεπτεμβρίου 26, 2013 στις 10:39 μμ #

   16,3 επειδή οι εκλογές γίναν πριν την προδοσία σας του Μάη. Στις ΓΣ πόσους ψήφους παίρνετε?
   Τώρα είναι πετυχημένη η απεργία? Σίγουρα πάντως, όχι σίγουρα σε σας.

 20. IA Σεπτεμβρίου 27, 2013 στις 7:45 πμ #

  ισα ισα οι εκλογες εγιναν πριν τις κολοτουμπες των μπρακαλεονε των παρεμβασεων και συριζα τον Μαη οταν βαλατε την ουρα στα σκελια γι αυτο και πηγαν τα συνεταιρακια καλα

  • Υ Σεπτεμβρίου 27, 2013 στις 10:47 πμ #

   α ναι? γι’αυτο χάσατε όλες τις ΓΣ? Πουθενάδες. Γηπεδικοί οπαδοί του τίποτα.

   • granma (μ-λ) Σεπτεμβρίου 29, 2013 στις 5:55 μμ #

    Τα ποιητικά μπινελίκια με ταξιδεύουν σε έναν κόσμο που είναι στην κυριολεξία είμαι ένας γηπεδικός οπαδός του τίποτα. Κτελ και άγιος ο θεός σε όλη την Ελλάδα για την αρρώστια μας, το τίποτα, ξύλο στους άλλους οπαδούς και πάντα με τα διακριτικά και τα κασκόλ του τίποτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: