Αλληλεγγύη καλλιτεχνών στους απεργούς της ζώνης

14 Ιαν.

Μια πρωτοβουλία της Κίνησης «Μαζί ενάντια στην βαρβαρότητα».

αναδημοσίευση από το αριστερό βήμα

Ηθοποιοί και τραγουδιστές/μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα μουσικό και ποιητικό πρόγραμμα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 μ.μ. στην Αποθήκη Ρουσάκη, στην Πύλη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος σε συνεργασία με τα σωματεία της Ζώνης. Η εκδήλωση γίνεται για να εκφράσει την αγωνιστική αλληλεγγύη των καλλιτεχνών στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και όλος ο κόσμος της Ναυπηγοεπισκευαστικής και να στηρίξει την απεργία που ξεκινά την επομένη, στις 17.1.2012.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποίηση του Μπρεχτ σε μουσική Χανς Άισλερ και Τάσου Γκρους, ποιήματα του Παλαμά, του Γκάτσου και τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, δημοτικά κ.α.

Μετέχουν με σειρά εμφάνισης οι καλλιτέχνες Νίκος Τουλιάτος, Ανίτα Δεκαβάλλα, Μάνια Παπαδημητρίου, Μαρίνα Χρονοπούλου, Τζένη Σκαρλάτου, Κίμων Ρηγόπουλος, Τάσος Γκρους, Καλλιόπη Βέττα, Νάντια Βαλαβάνη, Κάτια Γέρου, Λουκία Πιστιόλα, Γρηγόρης Ψαλτάκος.

Ένα Σχόλιο προς “Αλληλεγγύη καλλιτεχνών στους απεργούς της ζώνης”

  1. Y 15 Ιανουαρίου, 2012 στις 4:23 μμ #

    Η χριστουγεννιάτικη επίσκεψη απόδημων εργαζόμενων εκ Βελγίου και Ολλανδίας στους χαλυβουργούς – http://solidarity-greece.blogspot.com/2012/01/linitiative-rend-visite-aux-grevistes.html

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: