κράτος, παρακράτος και καθεστωτικά ΜΜΕ το βρωμικό παιχνίδι

22 Οκτ.

Στο ενορχηστρωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του κόσμου δεν υπάρχουν εκπτώσεις πια. Βρώμικο παιχνίδι από κράτος, παρακράτος και ΜΜΕ. Την είχανε στημένη τη προβοκάτσια οι παρακρατικοί, την επέμβαση οι κρατικοί και έτοιμα τα άρθρα οι ρουφιάνοι. Οι ναυτεργάτες αποφάσισαν νέα 48ωρη απεργία. Τιμή στο νεκρό και στους συντρόφους που ηρωικά βάζαν τα γυμνά κεφάλια τους κάτω από κοτρώνες, μολότωφ  και βαριοπούλες για να προστατέψουν τη διαδήλωση και το κίνημα από τις παρακρατικές ομάδες  πληρωμένων δολοφόνων. Τιμή η αλληλεγγύη στους απεργούς ναυτεργάτες.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι έχουν εκφράσει τη συμπαράσταση τους με μια σειρά ψηφισμάτων καταδίκης, όπως και πολλά σωματεία. Δεν φτάνει! Το κίνημα να πάρει θέση και να αποφασίσει μέσα από τις συνελεύσεις του, τη δράση απέναντι στο παρακράτος. Να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Οι ανακοινώσεις και οι καταδίκες δεν φτάνουν. Δράση τώρα.

Οι αυταπάτες για τη δράση των συγκεκριμένων ομάδων τελείωσαν. Δείτε το συγκολνιστικό, όπου η διμοιρία δέχεται εντολές από τους κουκολοφόρους και τις εκτελεί άμεσα.

 

 

Advertisements

28 Σχόλια to “κράτος, παρακράτος και καθεστωτικά ΜΜΕ το βρωμικό παιχνίδι”

 1. mariori Οκτώβριος 22, 2011 στις 4:43 μμ #

  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/21102011.html

  Οι τύποι είναι γελοίοι. Όχι ότι εκπροσωπούν πλέον κανέναν αλλά ουσιαστικά καλύπτουν ό,τι έγινε και ό,τι γίνει.

 2. Αλ. Δελάρζ (@alexdelarz) Οκτώβριος 22, 2011 στις 5:01 μμ #

  Οι ανύπαρκτοι «αγανακτισμένοι» αμεσοδημοκράτες, ακόμα προσπαθούν να σωθούν απ’ την πλήρη διάλυση κι ανυπαρξία.. Όχι ότι περιμέναμε και τίποτα ριζοσπαστικό απ’ αυτούς!

 3. Κώστας Μίχος Οκτώβριος 22, 2011 στις 5:19 μμ #

  κοντοχοντρε απο το προηγουμενο ποστ

  Εμένα η ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΤΟΥ ΝΑΡ με καλύπτει πλήρως. Για πρώτη φορά δεν αφήνουν περιθώρια παρεξηγήσεων. Όταν έχεις τέτοια φύσης επίθεση που δεν διαφέρει και πολύ με τις επιθέσεις του παρακράτους τότε δεν μπορείς να μιλάς για «γιατί θέτει ως δεδομένο το ότι αυτοί ήταν ασφαλίτες, κάτι που εκτιμώ πως καλλιεργεί συντηρητικά αντανακλαστικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το αναπαράγει το σκυλολόι των ΜΜΕ» Χεστηκα για τα αντανακλαστικά του κάθε μαλακά που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το πολιτικό επίδικο της κάθε στιγμής. Αν είναι να συντηρικοποιηθει από τα μέσα Μαζικής εξαπάτησης να είσαι βέβαιοι ότι πρώτα έχει συντηριτικοποιηθει στο τόπο δουλειάς του, στην γειτονια του στις ιδιες τις κοινωνικες τους σχεσεις.

  Το ζήτημα τώρα είναι αν κάποιοι από αυτούς είναι ασφαλίτες και άλλοι είναι απλά μαλακες και άλλοι είναι υπόκοσμος και εμείς ως κίνημα θα πρέπει να τους διαχωρίζουμε? Ας το κάνουν μόνοι ρε κοντόχοντρε οποίοι και αν είναι αυτοί και αν θέλουμε τους πιστεύουμε. Γιατί οι επιθέσεις στα γραφεία του ΚΚΕ τι είναι? Δεν μας θυμίζουν τις επιθέσεις των παρακρατικών την δεκαετία του 60 στα γραφεία της ΕΔΑ? Παιδάκι ήμουν και ακόμα θυμάμαι την μανία τους που έσπαγαν τα γραφεία και έδερναν μέχρι λιποθυμιάς όσους ήταν μέσα. Ποια η διαφορά? Ότι μαζί τους είναι και κάποιοι βλάκες, αυτό αλλάζει την ανάγνωση ότι είναι παρακρατική συμμορία?. Έχει απόλυτο δίκιο ο Π Μαυροιδής μέλος του γραφείου της πολίτικης επιτροπής το ΝΑΡ όταν γράφει ότι ««τα προβοκατόρικα συγχαρητήρια του ΛΑΟΣ, του Αlter και του Αντένα στο ΚΚΕ για την «περιφρούρηση της Βουλής», έχουν στόχο να πλήξουν το ηθικό της εργατικής βάσης του. Να αναστείλουν θετικές αγωνιστικές διεργασίες συνάντησης με το μαχητικό αγώνα. Να ενεργοποιήσουν συντηρητικά αντανακλαστικά της ηγεσίας του ΚΚΕ, όπως η αδικαιολόγητη και αλόγιστη «περιφρούρηση» του ΠΑΜΕ από τις δυνάμεις του ταξικού ρεύματος και του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων.»

  Και τέλος να παψει αυτή η ελιτιστικη δήθεν κριτική στην εδώ πολιτική Αναρχία που συγκρίνουμε περίπου τον Σκυφτουλη και την Α.Κ με τον Μπακουνιν και τους άλλους αναρχικούς. Αποκαλύφθηκαν πλήρως με την ανακοίνωση που έβγαλαν. Κατά την γνώμη μου πολιτικοί πάτρωνες των μπάχαλων είναι, αυτοί είναι το μαζικό τους ακροατήριο στις εκδηλώσεις που κάνουν, αυτούς καβαλάνε στα μπλοκ τους και να με συμπαθάς δεν με ενδιαφέρουν διόλου οι όποιες αποκλίνουσες διάφορες τους. Από εκεί και έπειτα η κριτική για την στάση του ΚΚΕ στο θέμα της κοινής δράσης στο θέμα του διαχωρισμού των εργαζομένων παραμένει και νομίζω ότι έτσι αλλιώς πολύς κόσμος από το ΚΚΕ το καταλαβαίνει αυτό ακόμα και εδω μέσα.

 4. faros Οκτώβριος 22, 2011 στις 6:43 μμ #

  Άραγε το παραπάνω βίντεο, θα το λάβει υπόψη της η ανακρίτρια που ανέλαβε την «υπόθεση» κατόπιν παραγγελίας του Παπουτσή ;;;

  υ.γ. όχι, είμαι σίγουρος, ότι ο Παπουτσής και δεν το ξέρει και δεν θα το μάθει …

 5. Σεχτάρ ο Τρομερός Οκτώβριος 22, 2011 στις 7:03 μμ #

  Η, μήπως, βλέπει οτι χοντραίνει το πράμα και βγάνει την ουρά του (νομίζει….) απόξω, ο ξεφτίλας….

 6. κομμαντο λαϊκομετωπικής εντροπιας Οκτώβριος 22, 2011 στις 8:47 μμ #

  «γιατί θέτει ως δεδομένο το ότι αυτοί ήταν ασφαλίτες, κάτι που εκτιμώ πως καλλιεργεί συντηρητικά αντανακλαστικά ….»

  Kontoxontre αυτο που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι το γεγονός ότι δεν ήταν όλοι ασφαλίτες (μόνο το 20% τους..) δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει καν.
  Μπορεί να ήταν πιτσιρίκια, ναρκωμανείς, μπράβοι, φοιτητές, μικροεπαγγελματίες ή ακόμα και απλοί εργαζόμενοι.
  Το πρόβλημα είναι ότι ήταν ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ -κι αυτό δεν μετριέται μόνο από τη φορολογική δήλωση-.

  Όλοι όσοι έχουν ως στόχο τους το τσάκισμα του αστικού κράτους και την ανάδυση μιας εξουσίας εργατικής η οποία θα αναλάβει να ανασυγκροτήσει τη χώρα σε σοσιαλιστική βάση με στόχο την κομμουνιστική χειραφέτηση, είναι αντικειμενικά στο ΑΝΤΙΠΑΛΟ στρατόπεδο με τους θιασώτες της μικροαστικής «λύσης μια κι έξω» με το ντου στη βουλή -το οποίο καταλήγει σε καγκελάκι στο Σύνταγμα.
  Η συγκυρία χρειάζεται οργάνωση,σχέδιο, και επιμονή.
  Όλοι όσοι μάθανε στις εύκολες λύσεις -είτε επειδή το είπε ο Μπακούνιν, είτε επειδή έτσι μάθανε όταν καταναλώνανε αβέρτα τη δεκαετία του ’90 και είχανε και κανέναν αλβανό για τα μερεμέτια στο σπίτι- καλά θα κάνουν είτε να συνετιστούνε είτε να μας αδειάζουν τη γωνιά.

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ.

  Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα των εργατικών δυνάμεων σήμερα.

  (αλλά ποιός θα το βάλει σε μια κοινωνία η οποία είναι βαθιά μικροαστική….?)

 7. mariori Οκτώβριος 22, 2011 στις 9:37 μμ #

  http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=646405

  ΄Οτι θα έφτανα στο σημείο να βάλω λινκ από αυγή δεν το περίμενα. 🙂 Μα πραγματικά ο χώρος του συν είναι σαν την κοκα κόλα πάει με όλα.

 8. Κώστας Μίχος Οκτώβριος 22, 2011 στις 9:55 μμ #

  ειδες μαριορι που υπαρχουν και αλλου αλληθειες

 9. mariori Οκτώβριος 22, 2011 στις 10:02 μμ #

  Καλά βασικά η αλήθεια είναι στους σεξ πίστολς αλλά και πάλι το βασικό που ήθελα να τονίσω είναι ότι ο συνασπισμός είναι αχταρμάς. Και αυτά που έβαλε ο μπογιο απο την αυγή αλήθειες του χώρου τους είναι.

 10. Κώστας Μίχος Οκτώβριος 22, 2011 στις 10:32 μμ #

  ενω εσεις τα εχετε ολο τοσο καθαρα..

 11. Αναυδος Οκτώβριος 22, 2011 στις 10:35 μμ #

  Φοβερο

  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2011/10/blog-post_3988.html

 12. sentic Οκτώβριος 22, 2011 στις 10:46 μμ #

  To είχα βάλει και εγω στο προηγουμενο ποστ 48 hours!! Μιλάμε είναι διαμάντι το βίντεο!!

 13. kolokotronis Οκτώβριος 22, 2011 στις 10:47 μμ #

  @ Mariori 7,

  Εφόσον έφτασε η Αυγή στο σημείο να γράφει τέτοια πράγματα,
  δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη,
  πως η προχτεσινή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΝΙΚΗ
  του ΠΑΜΕ και του ταξικού κινήματος ήταν τεράστια!

 14. rtepgo Οκτώβριος 22, 2011 στις 10:58 μμ #

  το ΠΑΜΕ την πεμπτη έδωσε θάρρος σε πολύ κόσμο αντιμετωπίζοντας στα ισια τους κουκουλοφόρους.Ελπίζω να κάνει τώρα και ο λαός ένα βήμα μπροστά.

 15. Αλ. Δελάρζ (@alexdelarz) Οκτώβριος 22, 2011 στις 11:46 μμ #

  Μετά την Αυγή ΚΑΙ η περιεκτική δημοκρατία (το λίνκ ενεκρίθη και από Laiko Stroma που είναι εδώ δίπλα)

  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/blog-post_23.html

 16. ΜΑΤ-Μονάδες Αντιεξουσιαστικού Τσαμπουκά Οκτώβριος 22, 2011 στις 11:46 μμ #

  Στην ορολογία των αναρχικών τα γεγονότα εξελίχτηκαν κάπως έτσι:
  Από το πρωί πολύς κόσμος ήταν έξω από τη Βουλή με συγκρουσιακές διαθέσεις ενάντια στα αφεντικά. Κατά το μεσημέρι τα φασιστάκια με τις μαυροκόκκινες πήραν εντολή από τους καθοδηγητές τους, γυρνούσαν στην πλατεία τραμπουκίζοντας απλό κόσμο. Το μεσημέρι πολλοί σύντροφοι και απλός κόσμος κυνήγησαν τα φασιστάκια μπροστά από το Μεγάλη Βρετάνια. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο κόσμος δεν αντέδρασε στις συγκρούσεις αλλά χειροκρότησε τους συντρόφους φωνάζοντας «γαμ**** τους», «ξύλο στους χαφιέδες» κλπ. Τότε αποκαλύφτηκε η πραγματική ταυτότητα των μαυροκόκκινων μπάτσων του συστήματος: με γκλοπ, χημικά, μολότφ και σφυριά επιτέθηκαν με λύσσα σε απεργούς, ηλικωμένους και παιδιά. Επί 2 ώρες οι σύντροφοι αμύνονταν σθεναρά στους σίστες και τους κυνήγησαν μέχρι τη Σταδίου. Σύντροφοι ο ρόλος τους στο πλάι του συστήματος σήμερα φανερώθηκε σε όλο τον κόσμο.

  Τσακίστε όπου πετύχετε τους μαυροκόκκινους ΜΑΤαδες

  Υ.Γ. Όλοι όσοι έχουμε και τον παραμικρό κόκκο ήθους και αξιοπρέπειας έχουμε χρέος στο νεκρό συναγωνιστή Δημήτρη να μην αφήσουμε να περάσει η κατευθυνόμενη βρώμικη προπαγάνδα των αναρχο-μαφιόζων που σιγοντάρεται διακριτικά από τα ΜΜΕ. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις. Ή με το κίνημα ή με το παρακράτος. Να πούμε την αλήθεια στο συνάδελφο, το συγγενή και το φίλο για όσα εκτυλίχθηκαν στο Σύνταγμα την Πέμπτη. Η τρομοκρατία τύπου Μαρφίν δε θα περάσει πάλι. Από μέρους μου ένα ειλικρινές μπράβο στους αγωνιστές όλων των χώρων που παρά τις διαφωνίες τους με το ΠΑΜΕ, έχουν το θάρρος και τη φρόνηση να πουν τα πράγματα με το όνομα τους.

 17. kraftwerk Οκτώβριος 23, 2011 στις 12:10 πμ #

  Ο Καρτερός απο την Αυγή

  http://aristerovima.gr/blog.php?id=2814&a=ok

 18. kraftwerk Οκτώβριος 23, 2011 στις 12:15 πμ #

  ε τώρα είδα ότι το άρθρο το έχει βάλει ήδη η Μαριορί,ε εντάξει έχει γίνει ένας ψιλοχαμός όχι μόνο έξω αλλά ακόμα και στο μπλόγκ

 19. Αναυδος Οκτώβριος 23, 2011 στις 12:27 πμ #

  Και οι φασιστες συμφωνουν με τους αναρχικους !!!

  Απάντηση Χρυσής Αυγής: Αυτοί που ξεκάθαρα έδρασαν δίπλα στους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς ήταν τα μέλη του ΚΚΕ! Αυτοί χτύπησαν και τραυμάτισαν απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν αυτοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη βουλή. Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα για το αν το ΠΑΜΕ βρισκόταν σε συννενόηση με την αστυνομία, η Παπαρήγα στην ουσία επιβεβαίωσε(!), απαντώντας ότι: “δεν μπορώ να μεταφέρω από πρώτο χέρι, δεν ήμουν εγώ υπεύθυνη για την περιφρούρηση, αλλά οι σύντροφοι του ΠΑΜΕ…”. Υποδύθηκε μάλιστα και την εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, λέγοντας πως: “εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να επέμβει η αστυνομία, καταλαβαίνετε τι θα γινότανε αν επενέβαινε εκείνη τη στιγμή η αστυνομία”. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες μπολσεβίκοι, τα πιο χρήσιμα δεκανίκια του αστικού κράτους. Έχουν φτάσει στο σημείο να καλύπτουν τις αρχές ενός εθνοπροδοτικού και αντιλαϊκού συστήματος, την ώρα μάλιστα που εξαιτίας αυτών των ανεκδιήγητων αρχών, ένας σύντροφός τους, ένας άτυχος Έλληνας, έπεφτε νεκρός

  http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/21/%ce%b7-%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%81%ce%ae-%cf%88%ce%b5%cf%85%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%83%ce%b5%ce%b2%ce%af%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%87/

 20. Jm Οκτώβριος 23, 2011 στις 2:01 πμ #

  Δειτε το!

  Στο 19:26

  Δε νομιζω να ειναι δικος μας ο ανθρωπος με το μπλε πουκαμισο.
  Αν αυτο δεν ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας ε τι διαολο ειναι;

 21. Jm Οκτώβριος 23, 2011 στις 2:12 πμ #

  Ακομα για το παραπανω, προσεχτε επισης εκει γυρω στο 22:20 οτι ο δικος μας με το μαυρο μπλουζακι προσπαθει να κατευνασει τους αναρχασφαλιτες , και να αποφευχθει η συγκρουση, παρολο που δεχεται δεκαδες μαρμαρα.

 22. Υποδιεύθυνση Ασφαλίικων Ταραχών Οκτώβριος 23, 2011 στις 4:23 πμ #

  Ό,τι προκύπτει φαίνεται να δικαιώνει απόλυτα τις καταγγελίες του ΚΚΕ. Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στο ΚΚΕ με επιχειρήματα ταυτόσημα με τους «αναρχικούς». Μάλιστα παίρνει υπό την προστασία της απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ, πράγμα στο οποίο καθόλου δε μας έχει συνηθίσει. ΓΙατί άραγε; Μήπως οι «απεργοί της ΠΟΕ-ΟΤΑ που εμποδίστηκαν από το ΠΑΜΕ» είναι στην πραγματικότητα εθνικιστές αναμεμιγμένοι στον εσμό των κουκουλοφόρων που επιτίθενται στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ;
  Επίσης, αποκαλυπτικό είναι το παραπάνω βίντεο. Ανάμεσα σε αυτούς που επιστρέφουν πέτρες στους αναρχοασφαλίτες βρίσκονται εξοργισμένοι διαδηλωτές που μόλις έχουν δεχτεί τη διαφώτιση για το συστημικό ρόλο του ΚΚΕ σε μορφή πλάκας μάρμαρου. Επί ένα 15λεπτο περίπου ο δρόμος προς το φραγμό των λουλουδάδικων είναι ανοιχτός και η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ έχει οπισθοχωρήσει. Κι όμως οι φονιάδες επιτίθενται με φωτοβολίδες και ψηλοκρεμαστές βολές προκειμένου να χτυπήσουν «στο ψαχνό» μέσα στα μπλοκ του ΠΑΜΕ! Επιβεβαιώνοντας ότι στόχος τους ηταν το ΠΑΜΕ και όχι η Βουλή ή η Κυβέρνηση.
  Τέλος στο σημείο όπου η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ απωθεί τους «λεβέντες» κουκουλοφόρουςστο 24:20 διακρίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ δακρυγόνο που σκάει ή κρότου λάμψης. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ! Το ίδιο και στο 26:00 ενώ διάφοροι κρότοι ακούγονται χωρίς να είναι σαφές αν υπάρχει κάπου επέμβαση των ΜΑΤ.

  Η διαστρέβλωση των ΜΜΕ δεν πρέπει να περάσει. Δεν υπήρχε ούτε ιδεολογικός πόλεμος, ούτε ενδοκινηματικός εμφύλιος παρά ωμή ασφαλίτικη προβοκάτσια και επίθεση στα μπλοκ του ΠΑΜΕ στην οποία φυσικά ενεπλάκησαν οι μονίμως πρόθυμοι πωρωμένοι αντικομμουνιστές με τα αλφάδια και ενδεχομένως και τα στοχάδια. Η επίθεση αποκρούστηκε και τους έτσουξε χάρη στην αποφασιστικότητα όχι της περιφρούρησης αλλά των διαδηλωτών που έδειξαν αξιοθαύμαστη αποφασιστικότητα να μην αφήσουν τη συγκέντρωση τους να διαλυθεί. Πρώτη φορά βλέπω συγκέντρωση να αντέχει τόση προβοκάτσια και χημικά χωρίς πανικούς, χωρίς κανείς να κουνηθεί ρούπι.
  Βρωμερό ρόλο προετοιμασίας των επεισοδίων έπαιξε ο αστικός τύπος που από την Κυριακή έφτιαχνε κλίμα κατά του ΠΑΜΕ σαν οπαδικές φυλλάδες πριν από ντέρμπι. Τα δημοσιεύματα περί «περιφρούρησης της Βουλής» από το ΠΑΜΕ αυτό το ρόλο έπαιξαν. Όποιος δεν υποψιάζεται γιατί ο Άδωνις που το καλοκαίρι λυσσούσε με την απεργία στην Q τώρα αποδίδει τα εύσημα στο ΠΑΜΕ ή είναι προβοκάτορας ή έχει σκατά στο κεφάλι του. Η 48ωρη απεργία πέτυχε, οι διαδηλώσεις ήταν πρωτοφανείς και πλέον το κίνημα είναι ακόμα πιο έμπειρο στην αναμέτρηση με τους μηχανισμούς του αστικού κράτους. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς αλλά έγινε ένα βήμα παραπάνω προς τα εμπρός. Άμεσο καθήκον το σχέδιο ΜΑΡΦΙΝ νο2 να πέσει στο κενό. Κάθε αγωνιστής οφείλει να καταδικάσει τις επιθέσεις σε γραφεία του ΚΚΕ που θυμίζουν μαφία και τις χειρότερες εποχές του παρακράτους και να συνδράμει όπως μπορεί στην μαζική πολιτική απόκρουσή τους.

  Υ.Γ. ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ πραγματικά για τους τάχα περίλυπους με το θάνατο του οικοδόμου που επί 2,5 ώρες προσπαθούσαν να τον αφήσουν στον τόπο με μολότοφ, πέτρες, λοστούς και άλλα φονικά εργαλεία. Αν ο άνθρωπος είχε ζήσει τώρα θα πανηγύριζαν για «ένα ακόμα σταλινόμουτρο του ΚΚΕ» που πήγε νοσοκομείο.

 23. mariori Οκτώβριος 23, 2011 στις 2:20 μμ #

  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/10/mega-ant1-alter-mat-vs.html

  Και ο «δρόμος της αριστερας» στη γραμμή της ΑΚ. Εδώ πάμε και ένα βήμα παραπάνω, είναι προφανές ότι το παμε ξεκίνησε την επίθεση. Και να φανταστεί κανείς ότι το πανό του μετώπου αλληλεγγύης και ανατροπής ήταν στο πάνω μέρος της αμαλίας και τις 2 μέρες και με τους τρεις που ήταν από κάτω. Ούτε το μία η ντουντουκα μας ,τέσσερις εμείς δεν κατάφερναν. Τα συγκρουσιακά παιδιά θεωρούνται ακόμα μέρος του κινήματος από κάποιους.

 24. compassocap Οκτώβριος 23, 2011 στις 2:37 μμ #

  κάποιοι έχουμε ληγμένο ότι η επίθεση ήταν ασφαλίτικη ή καθοδηγούμενη από την ασφάλεια μεταξύ αυτών και εγώ. Εντάξει. Πρέπει όμως το ΚΚΕ σαν κόμμα να αναλύσει ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης (και υπολογίζοντας το γεγονός της πρωτοφανούς βάναυσότητας που πολιτικά το Α/κο χώρο δε τον εξυπηρετεί). Ο στόχος λοιπόν τις επίθεσης δε μπορεί να ήταν απλά η τρομοκράτηση του ταξικού κινήματος. Υπαρχει και η αστυνομία για αυτό και δε χρειάζεται αφορμές από τη προβοκάτσια για να σε διαλύσει.

  Θεωρώ ότι το ΚΚΕ στις 15 του Ιούνη είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο και σωστό βήμα και από τότε το παρακράτος έχει συγκεκριμένο σχέδιο για να το εμποδίσει να κινηθεί σε αυτή τη κατεύθυνση. Αυτή η επίθεση όμως πρέπει να έχει το ακριβώς ανάποδο αποτέλσμα από αυτό που επιθυμούν οι μηχανισμοί. Να συσπειρώσει το κίνημα συνολικά αλλά και απέναντι στη προβοκάτσια. Και να τελειώσουν οι βεντέτες.

 25. Μικροαστός Οκτώβριος 23, 2011 στις 3:09 μμ #

  ο σημαιοφόρος, συνταξιούχος, προβοκάτορας….

 26. Αναυδος Οκτώβριος 23, 2011 στις 4:05 μμ #

  Οι γελοιοι του ΣΥΝ
  Να σε καψω γιαννη να σ’αλειψω λαδι. Η λασπη ο πολτος της πολιτικης. Και με τον Κατσοριδη και με τους δολοφονους του Κατσοριδη

  Το τραγικό γεγονός του θανάτου του αγωνιστή Δ. Κοτζαρίδη και οι επιθέσεις στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ δεν μπορούν να αποτελέσουν πρόσχημα για επιστροφή στην προηγούμενη τακτική του ακραίου σεχταρισμού. Με ευθύνη όμως του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στην συγκέντρωση της Πέμπτης ζήσαμε την δημιουργία υγειονομικής ζώνης και αποκλεισμών, την ίδια στιγμή που από την μικροφωνική του ΠΑΜΕ ακούγαμε ότι δεν υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ των εργαζομένων και ότι αντίπαλος μας είναι όσοι θέλουν να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Ο αποκλεισμών εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από την δυνατότητα εξόδου στην είσοδο της βουλής και η «περιφρούρηση» των δυνάμεων του ΠΑΜΕ πρώτα και κύρια από το υπόλοιπο σώμα της πορείας και όχι από τις δυνάμεις καταστολής, αποτελεί μια ακατανόητη πρακτική αναπαραγωγής διαχωρισμών που σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν τη συγκέντρωση δυνάμεων για την ανατροπή τόσο της κυβέρνησης όσο και της πολιτικής της.

  http://neolaiasyn.gr/

 27. erodotos Οκτώβριος 23, 2011 στις 4:34 μμ #

  Δύο ακόμα φωτογραφίες μπάτσων-κουκουλοφόρων δίπλα δίπλα (για όσους ακόμα έχουν αμφιβολίες για το περί τίνος πρόκειται):

  http://erodotos.wordpress.com/2011/10/23/mpatsoi-asfalites-anaxrikoi/

 28. kseeath Οκτώβριος 28, 2011 στις 1:32 μμ #

  Μια χαμένη ευκαιρία με ένα πικρό τέλος
  Τα γεγονότα της Πέμπτης (σύγκρουση ΚΚΕ αναρχικών με δεκάδες τραυματίες και ο θάνατος του 53χρονου άνεργου οικοδόμου Δημήτρη Κοτσαρίδη μέλους του ΚΚΕ, από ανακοπή που το πιθανότερο σχετίζεται όχι τόσο με την ένταση των γεγονότων όσο με τα χημικά που εισέπνευσε ο άτυχος εργάτης από αυτά που σωρηδόν έριξε η αστυνομία στο χώρο του Συντάγματος) και ο κύκλος που άνοιξε μετά από αυτά έκλεισαν με πολύ άδοξο τρόπο την μεγαλύτερη λαϊκή κινητοποίηση στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση. Μαζί του έκλεισε και το ξέσπασμα των «άγριων» απεργιών και καταλήψεων που άνοιξαν τις προηγούμενες μέρες. Το κίνημα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αντιπαρατεθεί τελειωτικά με την κυβέρνηση του ΓΑΠ μεταθέτοντας τις εκκρεμότητές για έναν επόμενο γύρο. Continue reading →

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: