ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣ!

13 Μάι.

Eφαρμόζοντας τη μέθοδο της μαιευτικής εδώ και κάποιες βδομάδες καταφέρα επιτέλους να πάρω μια λίγο-πολύ σαφή εικόνα του τι στο καλό είναι τέλος πάντων αυτή η ‘ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ’ και πώς την αντιλαμβάνεται ο μέσος  αγωνιστής του ΚΚΕ για τον οποίο αυτή είναι και το μόνο συνεπές σύνθημα και στόχος αυτή τη στιγμή.

Η απορία μου τόσο καιρό ήταν πώς μπορεί να διεκδικείται η ‘λαϊκή εξουσία’ χωρίς να συγκροτηθεί το λαϊκό μέτωπο (‘Η συμμαχία’, το ΑΑΔΜ and so on and so forth).

Τελικά, για να γίνει αυτό το μέτωπο δε χρειάζεται να συμμαχήσει το ΚΚΕ με καμία άλλη πολιτική δύναμη (οργάνωση ή κόμμα).

Το μέτωπο νοείται ως οι συσπειρώσεις που ιδρύει το ΚΚΕ (ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΠΑΣΕΒΕΣ) και στις οποίες εκφράζεται η συμμαχία του ΚΚΕ με ατομικούς αγωνιστές.Τους αγωνιστές αυτούς κάποιοι σύντροφοι του ΚΚΕ θα ήθελαν να τους αφήσουν μια ευκαιρια να πείσουν τα μέλη των συσπειρώσεων για τυχόν διαφωνίες που έχουν με το ΚΚΕ. Αυτό όμως μόνο αν εγγυηθούν οι σύντροφοι αυτοί στους άλλους συντρόφους τους ότι στο τέλος θα υπερυσχίσει η γραμμή του ΚΚΕ.

Οσες μάλιστα δυνάμεις τολμήσουν να προσπαθήσουν την κοινη δράση έστω κι αν δεν είναι πεισμένες για την αποτελεσματικότητα του γενικού σκεπτικού απειλούνται ότι  ‘θα φατε σουτ και θα μας κλαιγεστε παλι’.

Η συμμαχία με κάποιο άλλο κόμμα στη συκγκεκριμένη συγκυρία αποκλείεται γιατί κανένα δε δέχετει το παρακάτω πλαίσιο που είναι ταυτόχρονα και το κομματικό πρόγραμμα του ΚΚΕ:

-Η κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής
-Ο παραγωγικός συνεταιρισμός
-Ο πανεθνικός σχεδιασμός
-Ο εργατικός κοινωνικός έλεγχος στα μέσα παραγωγής
-Πρώτα η ανάπτυξη όλων των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας για των κάλυψη των λαϊκών αναγκών και μετά, αν και όπου χρειάζονται, εισαγωγές/εξαγωγές
-Ο απεγκλωβισμός από Ε.Ε. και ΝΑΤΟ σε κοινό μέτωπο.

Τώρα αν κάποιος συμφωνεί μόνο στην εθνικόποιηση τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ πχ. τότε αυτός μπορεί να είναι στο μέτωπο μόνο αν είναι άτομο και μπει στο ΠΑΜΕ για να παλέψει ως άτομο τη θέση. Αν είναι οργάνωση, φτου κακά τους κωλο-οπορτουνιστές Αλαβανο-Λαφαζάνηδες τους μισούμε και να πάνε στο διάτανο.

Το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ κλπ. δεν είναι συνδικαλιστικές οργανώσεις αλλά τα κύτταρα του κοινωνικοπολιτικού μετώπου που θα διεκδικήσει τη λαϊκή εξουσία.

Ίσως όμως ΄και το “κύτταρα” δεν είναι η σωστή περιγραφή, αφού όταν συγκροτηθεί το μέτωπο και αποκτήσει και πολιτική έκφραση, ποιος ξέρει΄

Βασικά κανείς δε ξέρει ποιος σκατά θα πραγματοποιήσει τη λαϊκή εξουσία. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα όργανα που θα την πραγματοποιήσουν θα καθοδηγούνται από το ΚΚΕ.

Κάποιοι άλλοι πιο ειλικρινείς λένε ότι προϋπόθεση για οποιαδήποτε θετική αλλαγή είναι να πάρει το Kόμμα την εξουσία.

Μάθαμε επίσης ότι το ΚΚΕ δε του καίγεται καρφί ποια από τις ολέθριες επιλογές που έχει μπροστά του ο λαός θα γίνει πραγματικότητα :

– η απρόσκοπτη εφαρμογή του εφιαλτικού προγράμματος ΔΝΤ – Ευρωζώνης?

– Η μη κατόρθωση εφαρμογής του και η χρεοκοπία?

– Η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους σε πλαίσια που να συμφέρουν την ντόπια και ευρω-ενωσιακή αστική τάξη?

Το ΚΚΕ καθόλου δεν ενδιαφέρεται να τα σταματήσει όλα αυτά με την επιβολή μιας στάσης πληρωμών από το κίνημα με στόχο την προστασία του λαϊκού εισοδήματος. Oύτε καν να επηρρεάσει επιλογές για να κερδίσει έδαφος το λαϊκό κίνημα.

Είναι έτοιμο να περιμένει τα πάντα στωϊκά μέχρι το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και το ΜΑΣ να γίνουν ποτάμια που θα πνίξουν τη χώρα θα μεταλαχτούν από κύταρρα σε κάτι που δε ξέρουμε και θα πάρουν την εξουσία χωρίς εκλογές αλλά και χωρίς να σπάσουν τζάμια.

Ούτως ή άλλως πάντως δε βαζιόμαστε. Την κρίση αυτή θα την ξεπεράσει το σύστημα είμαστε σίγουροι. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την επόμενη στην οποία εκτός από τα σώβρακα θα του πάρουν του λαού και τις κωλότριχες.

Αμήν.

ΥΓ> Απ’ότι λένε το σχέδιο πάει καλά γιατί λέει ένας κομμουνιστής τολμά να πάει σε μια συνάντηση 25 ατόμων που δεν είναι κανείς τους κομμουνιστής. Τι λε ρε παιδί μου!! Κοίτα θάρρος οι κομμουνιστές!

12 Σχόλια προς “ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣ!”

 1. λαθραναγνώστης 13 Μαΐου, 2010 στις 7:24 πμ #

  Χείμαρρος μεγάλε, χείμαρρος!
  Τι βλέπω τη δουλειά, ότι θα γίνει χαμός.
  AVANTI!!

 2. λαθραναγνώστης 13 Μαΐου, 2010 στις 7:29 πμ #

  Διόρθωση: Tη βλέπω τη δουλειά….

 3. a8lios 13 Μαΐου, 2010 στις 8:09 πμ #

  @Λαθραναγνώστης
  Δε ξέρω ποια δουλειά βλέπεις, εγώ βλέπω τον Υ απλά να παραληρεί, να παραποιεί και να μαλακίζεται γενικώς.
  Εγώ δε πρόκειται να απαντήσω σε τπτ, γιατί δε θέλει να συζητήσει τπτ. Είναι πλέον καθαρό.
  Το μόνο που ελπίζω είναι αυτό το ποστ να το έκανε για να σπάσει πλάκα και για ξεκάβλωμα.

  Παραθέτω τα πρόσφατα σχόλια και ποστ μου, πάνω στα οποία πάτησε ο Υ για ετούτο το πόστ, ώστε αν κάτσει και διαβάσει κανένας σοβαρός άνθρωπος το ποστ ετούτο να έχει τη δυνατότητα να δει και τί πραγματικά είχαμε πει και να κρίνει μόνος του.

  1)
  https://mygranma.wordpress.com/2010/05/09/meres-paraxenes-thavmasiese-meres/
  2)
  https://mygranma.wordpress.com/newswire/#comment-7360
  3)
  https://mygranma.wordpress.com/newswire/#comment-7370

  Μακάρι να έχετε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση στο ποστ ετούτο Υ και «επίμονε & τολμηρέ»…

 4. ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΡΙΧΤΕΡ 13 Μαΐου, 2010 στις 9:01 πμ #

  καλα Υ η που κανει πολυ ζεστη εκει, η που κανει πολυ κρυο. Παντως να ξερεις τα νευρικα κυτταρα εχουν θεμα με την θερμοκρασια…..

 5. Αντώνης 13 Μαΐου, 2010 στις 9:20 πμ #

  Σκέτο λιβελλογράφημα!

  Κατά τον Υ λοιπόν:

  Το κίνημα πρέπει να διεκδικήσει στάση πληρωμών. Το κίνημα στο σκεπτικό του Υ δεν έχει σαφή χαρακτηριστικά. Άλλωτε είναι το ΚΚΕ και η πρωτοβουλία, που σε αυτή χωράει και ο Λαφαζάνης, αλλά μόνο στην περίπτωση που το ΚΚΕ επέμβει στα εσωτερικά του ΣΥΝ και τον αποσπάσει (γιατί κίνημα χωρίς τον Λαφαζάνη δεν γίνεται!).
  Το κίνημα λοιπόν για τον Υ θα έχει ένα μεταβατικό πρόγραμμα που συμπηκνώνεται στο στάση πληρωμών-εθνικοποίηση τραπεζών-έξοδος από το Ευρώ. Γιατί μέχρι εκεί συμφωνούν οι εργάτες. Το κόμμα ή τα κόμματα που που θα συγκροτούν το παραπάνω κίνημα θα έχουν στο μυαλό τους (!) την εξουσία την εργατικιά αλλά δεν θα την προβάλλουν γιατί δεν έχει δημιουργηθεί το κίνημα που θα την διεκδικήσει! Δηλαδή χοντρά-χοντρά θα κάνουμε ένα κίνημα στη μινιμουμ βάση και μετά δε θα βάλλουμε ζήτημα εξουσίας γιατί το κίνημα δεν θα έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να τη διεκδικεί!
  Προφανώς βέβαια το κίνημα αυτό θα «πετάξει» μέσα στα μάτια της ε.τ. λόγω συνθημάτων και μόνο θα «μπορεί άμεσα να πάρει την πλειοψηφία»! Θα επιβάλλει στην κυβέρνηση ΓΑΠ την αντιδραστική στάση πληρωμών, για να έρθει να πεί μετά «εμείς δεν εννοούσαμε αυτό» και να του δώσει ο λαός την εξουσία τη λαϊκιά να κάνει τη στωστή στάση πληρωμών. Αυτό βέβαια θα είναι βηματάκι για το σοσιαλισμό που βέβαια το μέτωπο δε θα διεκδικεί γιατί οι εργάτες δεν είναι έτοιμοι, αλλά το φωτισμένο μυαλό του Υ θα το εξηγήσει, ως άλλος Λενιν, την κρίσιμη στιγμή και τσουπ! οι εργάτες θα πειστούν μονομιάς! Βέβαια μέχρι τότε ακόμα και το ΚΚΕ που το λέει, το ΝΑΡ που το ψελλίζει κ.α. δε θα κάνουν ξεχωριστές πολιτικές συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις γιατί αυτό υπονομεύει την ενότητα! Αρκεί ρε παιδάκι μου που το έχουμε στο μυαλό μας!
  Και οι συσπειρώσεις στη βάση; μα δε χρειάζονται! Ή μάλλον χρειάζονται αλλά προέχει η πολιτική συμμαχία στο μίνιμουμ. Χέστηκαμε αν στα σωματεία είναι οργανωμένο το 10% ή αν τί σημαίνει τάξη και ταξική πάλη το αντιλαμβάνεται το ίδιο ποσοστό. Αυτή τη στιγμή προέχει ο Λαφαζάνης, η ΟΚΔΕ και η ΑΡΑΣ!
  Τέλος τονίζεται και ξανατονίζεται ότι 23% μιας δημοσκόπησης τάσσεται υπερ της στάσης πληρωμών, χωρις να τη ζητάει κανένα κόμμα (εκτος του ΣΥΝ αλλά ποιός τον χέζει αυτόν) ενώ γενικά χεστήκαμε που στις δημοσκοπήσεις γενικά εμφανίζεται ένα 30-35% να μην εμπιστεύεται την Ε.Ε. γενικά! Είπαμε , οεργάτης δεν είναι έτοιμος!

 6. regimientocinqo 13 Μαΐου, 2010 στις 10:32 πμ #

  Ρε το ΚΚΕ..
  δε πάει να προτείνει στους εργαζόμενους «παρακαλέστε τον καπιταλισμό» να γίνει λιγότερο άγριος.
  Ούτε προτείνει συμμαχία σε μορφώματα που «εγκαλούν» την «κομματική γραφειοκρατία» του ΠΑΜΕ.

 7. Y 13 Μαΐου, 2010 στις 10:38 πμ #

  Αντώνη δε λέω τίποτα από αυτά που λες.

  Λέω κάνουμε μέτωπο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν σε:
  – Στάση πληρωμών
  – Έξοδο από το Ευρώ
  – Εθνικοποίηση των τραπεζών
  – Προστασία λαϊκού εισοδήματος

  Δίνουμε ενωτικό πολιτικό χαρακτήρα στο κινημα, με πολιτικά αιτήματα στους χώρους δουλειάς και στους δρόμους.

  Ρίχνουμε τα μέτρα, αμά λάχει και την κυβέρνηση. Κατεβαίνουμε και στις εκλογές και παίρνουμε ποσοστάρα.

  Και συνεχίζουμε την οργάνωση.

  Και πολιτικά και συνδικαλιστικά και από παντού.

  Αν μας ενδιαφέρει πραγματικά να κάνουμε κάτι σα τα σοβιέτ το κάνουμε με όλες τις εργατικές δυνάμεις και με πραγματική συζήτηση.

  Όχι με τα κάθε λογής σινικά τείχη (αυτό είναι ΓΣΕΕς, αυτός είναι ΠΑΜΕ ο άλλος πρωτοβάθμιος οποτε δε μιλιόμαστε)

 8. Επιμονή, μυαλό και τόλμη 13 Μαΐου, 2010 στις 11:11 πμ #

  Να κάνουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

  Το Μέτωπο χτίζεται με καρδιά το ενδιάμεσο-μεταβατικό πρόγραμμα και στόχο της εξουσία των εργαζομένων! Οκ;;;

  Κανένεας δεν καταργεί την ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ των κομμάτων που συμμετέχουν σε αυτό! Θέλει το ΚΚΕ να κάνει και μια καμπάνια για ένα πολιτικό ζήτημα που κατα τη γνώμη του ΔΕΝ επαρκούν αυτά που λέει το ΜΈΤΩΠΟ; Κανένα πρόβλημα! Θέλει το ΝΑΡ να κάνει το ίδιο για ένα άλλο ζήτημα; Κανένα πρόβλημα!

  Το Μέτωπο πολιτκών και κοινωνικών δυνάμεων, εκφράζει α. Την πολιτική συμφωνία δυνάμεων γύρω από το περίφημο ενδιάμεσο-μεταβατικό πρόγραμμα καθώς ΚΑΙ τη σύνδεσή του με τον στόχο της εργατικής εξουσίας-δημοκρατίας και β. Τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ των κοινωνικών δυνάμεων που συμμετέχουν σε αυτό. Να το κάνω πιο λιανά το β.!

  Στη διαδικασία μετάβασης (ή καλύτερα σε προεπαναστατική κατάσταση), έχουμε το πολιτικό φαινόμενο, οι κάτω να μη θέλουν να κυβερνηθούν όπως πριν και οι πάνω να μη μπορούν να κυβερνήσουν όπως πριν! Συνεπώς, τότε αρχίζει και η πάλη για την εξουσία! Τα ΟΡΓΑΝΑ της αυριανής εργατικής εξουσίας-δημοκρατίας ΔΕΝ θα προκύψουν εν κενώ, αλλά ούτε θα είναι αποτέλεσμα εγκεφαλικής πολιτικής σύλληψης κάποιου κόμματος! Θα προκύψουν ως αποτέλεσμα της λαϊκής δυναμικής
  σε συνυασμό με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ των επαναστατικών κομμάτων και οργανώσεων! Σε αυτή ακριβώς τη διαδικασία, ο ρόλος του μετώπου θα είναι ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, τα όργανα της αυριανής εργατικής εξουσίας-δημοκρατίας να δημιουργηθούν και να ριζώσουν! Στις γειτονιές οι λαϊκές συνελεύσεις, στις επιχειρήσεις και στους κλάδους τα εργατικά συμβούλια.

  Εάν μου πει κάποιος «μα καλά εσύ ονειρεύεσαι» θα του απαντήσω, καλύτερα λίγη σκέψη ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ σε συνδυασμό με το άμεσο…. Διότι τρέμω στην σκέψη να μας έρθει η ευκαιρία, και να περάσει μέσα από τα χέρια μας χωρίς να πάρει η Αριστερά χαμπάρι…. Όχι τίποτα άλλο, μα έχει ξαναγίνει πολλές φορές αυτό….

  Αποκει και πέρα, αυτά που λέει ο Αντώνης και ο regimientocinqo, είναι σκέψεις που δεν συμφωνώ…

  Απευθύνθηκε το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσημα στον ΣΥΡΙΖΑ και φάγαν πόρτα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει καλούλη και ανθρώπινο καπιταλισμο, και ΔΕΝ το μάθαμε;

  Ναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ΚΑΙ τέτιες ευρωπαϊστικές τάσεις αλλά κυρίως πλέον ΔΕΝ έχει τέτιες!

  Ναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει το προβληματικό ΣΕΚ στο εσωτερικό της αλλά, η γραμμή της δεν επηρεάζεται από τις οποιεσδήποτε εμμονές του ΣΕΚ..

  Ε, λοιπόν, σύντροφοι ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…

 9. upokeimeno 13 Μαΐου, 2010 στις 1:23 μμ #

  χεχε. νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό ότι οι διαφωνίες μας εδώ σε μίκρο επίπεδο καθρεφτίζουν και τις διαφωνίες των επιτελών σε μάκρο επίπεδο. πώς είναι δυνατό να συμφωνήσουν αυτοί που παίρνουν ουσιαστικά τις αποφάσεις για συνεργασία σε επίπεδο κόμματος αν δεν τα βρίσκουμε σε επίπεδο μπλοκ; Δεν το απολυτοποιώ, απλά λέω ότι είναι καθρέφτης.

  επίσης πόσες πιθανότητες υπάρχουν να αφήσουν το παρελθόν πίσω άνθρωποι από ανταρσύα σύριζα και φυσικά κκε και να μιλίσουν για συνεργασίες όταν χρόνια τώρα υπάρχει σφοδρή πολιτική διαμάχη μεταξύ τους και σε μερικές περιπτώσεις χαοτικό ιδεολογικό χάσμα.

  όποιος πιστεύει ότι το κκε θα έπρεπε να κανει κίνηση συνεργασίας με σύριζα ή τις ‘σοβαρές’ συνιστώσες πρέπει να αστειεύεται. Το μέτωπο της ευρύτερης αριστεράς για το οποίο έχετε φαγωθεί θα τρωγόταν από τα μέσα του αν τολμούσε το κκε να δώσει χείρα συνεργασίας σε σύριζα κλπ. Πόσο μάλλον αν συνεργαζόταν με ανταρσύα. το βλέπω τώρα μπροστά μου: σε κοινή πορεία παμε πρωτοβάθμιων πχ, το παμε καλεί στην γνωστή περιφρούριση και ο συντονισμός πρωτοβάθμιων κατευθείνεται απάνω στους μπάτσους για να δώσει μία ακόμα ηρωική μάχη με τους αστούς εκμεταλευτες όποτε μετά τσακωνόμαστε για το τι έκανε ο καθένας και στο τέλος οι ειδήσεις δείχνουν πάλι τα μπάχαλα. μα θέλουμε και γινόμαστε γραφικοί ορισμένες φορές.

  εγώ πιστεύω ότι το κόμμα οδηγείται από την εμπειρία του, εμπειρία που δεν έχουμε ούτε τόση δα εμείς που κρίνουμε εκ του ασφαλούς. Τα αποκαλούμενα αριστερά κόμματα, εκτός από πολλές αποχρώσεις έχουν και αντιδραστικά αντικκε στοιχεία. ΑΜΑ κάποιες συνιστώσες ήθελαν όντως να διαχωρίσουν τη θέση τους από τη γενική γραμμή του συριζα και της ανταρσύα θα το είχαν κάνει. στο κάτω κάτω, αν τα βρίσκουν ανταρσύα με ορισμένα κομμάτια του σύριζα για δεν τα βρίσκουν πρωτα μεταξύ τους κιόλα;

  πέρα από την πλάκα, μπορούμε να μιλάμε για την ανάγκη βελτίωσης της δουλειάς μας πάνω στους εργαζόμενους όση ώρα θέτε αλλά όσον αφορά τα θέματα συνεργασίας κάνουμε αυτό ακριβώς που πρέπει. συνετά μικρα βήματα γιατί η ιστορία μας έχει ότι όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί.

 10. Y 13 Μαΐου, 2010 στις 2:05 μμ #

  @υποκείμενο
  Δεν είπα ότι πρέπει να κάνει συμμαχία εδώ και τώρα με ένα υπακρτό μόρφωμα.

  Είπα ότι πρέπει να δουλέψει ενεργητικά για την ανάδυση δυνάμεων και αυτό μπορεί να γίνει με την απεύθυνση διάφορων εκκλήσεων σε χώρους.

  Δε μπορεί να γίνει με το πνεύμα αλληλοαποκλεισμού που κυριαρχεί σήμερα

 11. 29-26 4 Ιουλίου, 2010 στις 12:55 μμ #

  ΠΑΜΕ Vs Κοινωνία

  ΠΑΜΕ : Έχουμε αναλάβει την ρήξη με το σαθρό κατεστημένο. Θέλουμε οι εργαζόμενοι να έχουν μέρος από τα υπερκέρδη των εταιριών για να μπορούμε όλοι να ζούμε καλύτερα. Οι μετανάστες είναι και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα, που η μοίρα τους έριξε σε μια γωνιά του πλανήτη και διεκδικούν το δικαίωμα να επιβιώσουν. Πρέπει το σύνολο των εταιριών να γίνουν δημόσιες ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε υγεία – παιδεία – υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα μπορούν να εργάζονται και θα έχουν ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Επειδή όλα τα παραπάνω δεν γίνονται αποδεκτά έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά.

  Vs

  Κοινωνία : Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου συστήματος και τόσα χρόνια στο ελάχιστο δεν μπορέσατε να το αλλάξετε, όταν οι εταιρίες θα είναι ζημιογόνες θα αναλαμβάνουν οι υπάλληλοι και μέρος των ζημιών της; όλοι οι μετανάστες της γης χωράνε σε αυτή την χώρα ώστε να ζήσουν αρμονικά και οι ντόπιοι; οι δημόσιες εταιρίες τόσα χρόνια κατακλύζονται από σκάνδαλα και ελάχιστες είναι κερδοφόρες, ποιος θα καλύπτει την διαφορά των ζημιών; Επειδή όλα τα παραπάνω είναι η σκληρή πραγματικότητα έχουμε το δικαίωμα να μην υπολογίζουμε τις δικαστικές αποφάσεις αυτού του σάπιου κατεστημένου, όπως και το σύνταγμα και να εφαρμόζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε σωστά. (ούπς εμείς δεν μπορούμε????)

  Όλα τα παραπάνω βέβαια αποτελούν φανταστικούς διαλόγους και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

  http://29-26.blogspot.com/2010/06/vs.html

Trackbacks/Pingbacks

 1. ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΑΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣ! | No Style - 13 Μαΐου, 2010

  […] Τελικά,… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (635 λέξεις)] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: