ΑΠΕΡΓΙΑ

23 Φεβ.

38 Σχόλια προς “ΑΠΕΡΓΙΑ”

 1. kraftwerk 23 Φεβρουαρίου, 2010 στις 11:23 μμ #

  …η υπογραφή του μπλόγκ δεν αφορά τουλάχιστον εμένα, το Γκράνμα δεν είναι ένα ηλεκτρονικό μέσο όπου οι συμμετέχοντες έχουν κοινή ιδεολογική και πολιτική άποψη. Το πόστ δεν έχει βγεί μέσα απο συμφωνία, τουλάχιστον όσο αφορά την δικιά μου συγκατάθεση, αν και είμαι σίγουρος ότι η πρόθεση δεν είναι πονηρή ή οτιδήποτε άλλο την θεωρώ λανθασμένη και προβληματική …

 2. frost 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 12:01 πμ #

  Μην αγχώνεσε κνίτη.

 3. Кроткая 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 12:07 πμ #

  Kraftwerk,
  ok,η ιδεολογική και πολιτική άποψη δεν είναι κοινή. Αυτό είναι σεβαστό και θεμιτό. Αν όμως συμφωνείς με το περιεχόμενο, πού είναι το πρόβλημα;
  Αν πάλι διαφωνείς με το περιεχόμενο, θα βοηθούσε την κουβέντα και το βλογ να αναφέρεις τα σημεία της διαφωνίας.

  Compasso, σε ένα τέτοιο ποστ (ή αφίσα), δε θα κόλλαγε περισσότερο μια φωτογραφία με εργαζόμενους; Υποψιάζομαι ότι η φωτογραφία είναι από μαθητική ή φοιτητική πορεία.
  Ψύλλοι στ’άχυρα βέβαια…

 4. λαθραναγνώστης 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 12:17 πμ #

  Και πολύ ροκιά η φωτό!

  Schools out for ever
  Schools out for summer
  …………….

  Δεν πιάνει όμως όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

 5. kraftwerk 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:17 πμ #

  @Кроткая

  οκ ας συζητήσουμε για το αυτονόητο, πως μπορεί καταρχήν να ξέρεις αν συμφωνώ ή οχι με το περιεχόμενο και πως ξέρει ο οποιοσδήποτε ποιά είναι τα συνθήματα που εγώ θα ήθελαν να μπουν σε μια αφίσα και εσύ ιδιαίτερα που με ρωτάς αυτό το πράγμα?

  ακόμα και αν συμφωνούσα θα έπρεπε να ρωτηθώ για το αν συμφωνώ να βγεί μια αφίσα -έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την δημοκρατία- ή οχι, μου θυμίζεις κάτι τύπους που όταν είναι στην ουρά και πάνε να χωθούνε μπροστά, αν τους πεις τίποτε λένε «πωπω σιγά πως μωρέ και τι έγινε?» Στον πολιτικό σου χώρο λοιπόν αν είσαι ή αν ποτέ βρεθείς ή ακόμα και στην πολυκατοικία σου μωρέ, αν αύριο ο διαχειριστής σου βάλει το νέο σούπερ κάγκελο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ελπίζω να μην δυσανασχετίσεις, εξάλλου μπορεί και να συμφωνούσες.

  αν εσένα σου αρέσει να αποφασίζουν άλλοι για σένα χωρίς εσένα με γεια σου με χαρά σου, εμένα πάλι όχι, οι συλλογικότητες αγαπητέ/η Кроткая στηρίζονται πάντα σε αρχές και συμφωνίες αν δεν λειτουργούν αύτες κλάφτα χαράλαμπε (ακόμα ακόμα και για ένα μπλόγκ στο ίντερνετ), ακόμα χειρότερα όταν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο «κίνημα» που όχι μόνο την κάνουν γαργάρα αλλά είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τέτοιες θέσεις και λογικές.

  Καλά το σχόλιο του Frost δεν το σχολιάζω καν είναι τόσο φτηνό που ομολογώ ότι με ξεπερνάει….

  Γενικά κάθε ένας κρίνεται Кроткая με αυτά που γράφει και γώ και συ και όλοι μας,

 6. kraftwerk 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:30 πμ #

  «Αν πάλι διαφωνείς με το περιεχόμενο, θα βοηθούσε την κουβέντα και το βλογ να αναφέρεις τα σημεία της διαφωνίας»

  καλό είναι να κάτσεις να ξανασκεφτείς. να συζητησεις με φίλους και γνωστούς και να διαβάσεις κανένα βιβλίο για το είναι δημοκρατία (έτσι γενικά), αυτό να δεις πόσο θα βοηθούσε το βλογ και την κουβέντα.

 7. xamogelo 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:53 πμ #

  @ Кроткая ο Kraftwerk έχει δίκιο. Αν και προφανώς!!! ο compasso δεν είχε κακή πρόθεση. Από ότι κατάλαβα η υπογραφή είναι το πρόβλημα του kraftwerk και συμφωνώ.

 8. compassocap 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 2:15 πμ #

  @kraft:
  εσύ δεν έθεσες εαυτόν εκτός Γκράνμα? Λάθος? Αν έχεις μετανιώσει να σε ξανακάνω add.

  @krot:
  η αφισούλα είναι μια μαλακία που έκανα για να περνάει η ώρα, σε 10 λεπτά για να έχουμε κάτι σηκωμένο γι ατην αυριανή απεργία πρόσφατα. Ε για να μη μείνει χωρίς υπογραφή έκαν ακι εγω το έγκλημα και υπέγραψα σα γκράνμα, αντί να υπογραψώ σαν ο Παναγιώτης που σας γαμάει όλους 🙂
  Την επόμενη φορά θα καλέσουμε συνέλευση και αν δεν έχουμε απαρτία, η συνέλευση θα ξαναγίνει μετά από 24 ώρες στο ίδιο σημείο όπως ορίζει το καταστατικό.

 9. Y 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 2:29 πμ #

  Ούτε η δικιά μου η γνώμη ζητήθηκε για το αφισάκι αυτό, παρότι – πάλι χωρίς να ζητηθεί η γνώμη μου – χρίστηκα.. ‘Καπετάνιος’ (από τον Κιμ Ιλ Σουνγκ στον Κιμ Γιονγκ Ιλ πριν απο λίγες μέρες)…

  Αν το Γκράνμα είναι συλλογικός χώρος έκφρασης ή οτιδήποτε τότε το λόγκο του δεν έπρεπε να έχει μπει σε αυτό το αφισάκι.

  Βασικά είναι σαν ο Κομπάσο να βάλθηκε να δώσει δίκιο σε όσα μας έσουρνε ο Μέλιτον τελευταία….

  1)Απ’όσο ξέρω (κι ελπίζω) το Γκράνμα δε θα έχει μπλοκ στην αυριανή πορεία άρα δε βλέπω γιατί να καλέσουμε με δικό μας αφισάκι… Στις απεργίες καλούν τα συνδικάτα όχι τα μπλογκς (τουλάχιστον όχι σε τέτοιο στυλ)

  2)Το να βάζεις μαθητές σε αφίσα για απεργία νομίζω ότι μόνο χαζοχαρά βγάζει, ενώ εκεί έξω γίνεται σφαγή.

  3)Το σύνθημα για το σύμφωνο σταθερότητας δε μπορεί να μπαίνει σα πρωμετωπίδα στο εθνικό επίπεδο και μάλιστα όχι σε μια αφίσα τόσο γενικού περιεχομένου.

  4) Η αφίσα είναι ροζ

  Γενικά λίγες ώρες πριν τη μάχη εμείς ασχολούμαστε με αηδίες.

  Χρειαζόμαστε ένα καλό ριμπουτ γιατί τον έχουμε χάσει μου φαίνεται τον μπούσουλα.

 10. compassocap 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 2:40 πμ #

  διορθώθηκε

 11. Кроткая 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 12:48 μμ #

  Kraftwerk,
  1. Μην αρπάζεσαι, στο κάτω κάτω εδώ δεν είναι καμιά συλλογικότητα, ούτε καν γενική συνέλευση.
  2. Όλα όσα λες είναι σωστά. Η δημοκρατία είναι όπως ακριβώς την περιγράφεις. Προφανώς ο Compasso είναι αντιδημοκράτης και καπελώνει τους πάντες: τον Υ που τον έχρισε διαχειριστή χωρίς καν να τον ρωτήσει και μάλιστα αποκαλώντας τον δημόσια «άχρηστο περί τα τεχνολογικά», εσάς που βγάζει αφίσα και δε σας ρωτάει καν (εγώ δεν αισθάνομαι καπελωμένη, δεν ανήκω στο Γκράνμα, άσε που δεν εργάζομαι καν στην Ελλάδα, οπότε ούτε τα μέτρα ούτε η απεργία με αφορούν, μουαχαχα).
  Από την άλλη το Γκράνμα είναι μια τόσο τρομαχτικά μεγάλης εμβέλειας ιστοσελίδα, που το καπέλωμα του Compasso πλήττει θανάσιμα το κίνημα, οπότε έχεις χίλια δίκια να αντιδράς.
  3. Οι κανόνες, τα καταστατικά και οι διαδικασίες είναι πολύ σπουδαία εργαλεία, τα οποία υπάρχουν για να βοηθάνε και να πηγαίνουν μπροστά την ουσία και τον στόχο. Όσοι αντιμετωπίζουν τους κανόνες, τα καταστατικά και τις διαδικασίες σαν να ήταν η ουσία, είναι αγνοί (και βαρετοί) γραφειοκράτες.
  Το βασικό θέμα είναι πως εκεί έξω υπάρχει χιλιάδες κόσμος που πιθανότατα δεν ξέρει καν τι είναι το σύμφωνο σταθερότητας, οπότε ούτε καν να εγείρει διαφωνίες ως προς το περιεχόμενο της αφίσας δεν είναι σε θέση (αυτός ο κόσμος μάλλον ούτε τυχαία δεν θα πέσει πάνω στην αφίσα, οπότε το πιο πάνω επιχείρημα είναι μάλλον άτοπο). Πολλώ δε μάλλον να διαλέξει αν θα απεργήσει με τη ΓΣΕΕ ή με το ΠΑΜΕ -ή ακόμα και αν απλά θα απεργήσει.

  Υ, η αφίσα δεν είναι ροζ: είναι magenta. Έχει δίκιο ο Compasso που σε λέει άσχετο!

  Compasso, όπως το βλέπω, αν συνεχίσεις έτσι, πάτε (για άλλη μια φορά) για διάσπαση. Σε 20 χρόνια, θα βγάλετε και συμπεράσματα. 😛 (η διόρθωση δε μετράει, το καπέλωμα το έκανες ήδη! 😛 )

  Χαμόγελο, ε, άντε θέσε κι εσύ εαυτόν εκτός ντε!

 12. compassocap 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:07 μμ #

  ήδη έχω φτιάξει το νέο αριστερό Γκράνμα 🙂

 13. Кроткая 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:30 μμ #

  καλλα σε είχα καταλάβει: δε φτάνεις που καπελώνεις, φραξιονίζεις και ασύστολα! 😛

 14. xamogelo 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:48 μμ #

  εντάξει χαλαρώστε δεν είναι και τρομερό θέμα.

 15. kraftwerk 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 2:40 μμ #

  @compasso ….και ενώ έβγαλα τον εαυτό μου απ’ έξω και σου ζήτησα να βγάλεις το όνομα απο το «Ποιοί είμαστε» και επειδή μάλλον το ξέχασες αναγκάζομαι να συνεχίζω να γράφω για το ότι δεν συμφωνώ, αφού έβαλες την υπογραφή γκράνμα. Καλή συνέχεια απο μένα.

 16. compasso 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 7:51 μμ #

  τρομερή η απεργία σήμερα, πάρα πολύ ςκόσμος στα μπλόκα του ΠΑΜΕ, αρκετός ως πολύς απ ότι έμαθα στο εξωκοινοβούλιο. Πραγματικά το κλίμα ήταν πρωτόγνωρο.

  @κραφτ:

  έχεις δίκιο. Παρολαυτα συνηδητοποιείς ότι δεν είναι όνομα αλλά ψευδώνυμο. Επίσης πλέον όπως γνωρίζεις δεν είμαι εγώ διαχειριστής εδώ. όπότε…

  @κροτ:
  αυτά τα πράματα είναι στο αίμα του ανθρώπου , δεν αλλάζουν 🙂 είμαι γεννημένος για φράξιες 🙂

 17. a8lios 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 7:59 μμ #

  O αδερφός μου, που ήταν σχεδόν στο τέλος της πορείας (του ΠΑΜΕ) μου πε πως όταν αυτοί ξεκινούσαν από Ομόνοια, είδε τους πρώτους να φτάνουνπ πίσω (κατεβαίνοντας από Πανεπιστημίου)…

 18. compassocap 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 9:57 μμ #

  έτσι ακριβώς μου τα είπε και εμένα ο Αντώνης στο τηλ.

 19. λαθραναγνώστης 24 Φεβρουαρίου, 2010 στις 10:38 μμ #

  Περπάτησα όλη τη πορεία λίγο αποι μέσα και περισσότερο απ έξω.
  Εντυπωσιακή.
  Μόνο το ΠΑΜΕ είχε γεμίσει όλη την Σταδίου και ακόμα υπήρχαν τμήματα στην Ομόνοια που δεν είχαν ξεκινήσει.

 20. Y 25 Φεβρουαρίου, 2010 στις 3:03 μμ #

  2.5 εκατομύρια απεργοί, τεράστιο το μέγεθος της πορείας του ΠΑΜΕ, και τα μέσα που δίνουν συνολικά νούμερα για τους διαδηλωτές λένε.. 25,000! Κάτι δε κολλάει! Έχει κανείς εκτίμηση για τον αριθμό?

  Επίσης καμιά φωτό έβγαλε κανείς να ανεβάσουμε?

  Απορία: το εξωκοινοβούλιο που ήτανε?

  Και τώρα μια νότα από μια άλλη πραγματικότητα:
  Ενώ εσείς διαδηλώνατε για τα εργασιακά κλπ., εγώ ακολούθησα την αδελφή νεολαία της KNE, Comac (PTB) σε μια κινητοποίηση στη Γάνδη ενάντια στην αναγνώριση μιας ναζιστικής φοιτητικής παράταξης από το εκεί Πανεπιστήμιο.

  Η NSV (πάρτε γεύση http://www.nsv.be/) είναι η άτυπη νεολαία του Vlaams Belang του φασιστικού κόμματος που παίρνει 20 – 30% στη Φλάνδρα.

  Η Comac (αδελφή της ΚΝΕ)συμμετείχε στην κινητοποίηση μέσα από μια πλατφόρμα που είχε μέσα από τη Σοσιαλιστική Νεολαία (αλά ΠΑΣΠ) και ‘κίτρινα’ συνδικάτα μέλη της ETUC, μέχρι ορισμένους τρότσκες και μια αναρχική κολλεκτίβα. Το σύνθημα ήταν ‘ενάντια στο ρατσισμό, τον αρνητισμό (του ολοκαυτώματος) και την ομοφοβία’- http://studententegenracisme.be/?p=24. Η μεγάλη οργάνωση των Τροτσκιστών δε συμμετέχει στην πλατφόρμα και επιχειρούσε με τσαμπουκά να πάρει το κεφάλι της πορείας και μοίραζε σημαίες για να φαίνεται δικιά της η συγκέντρωση… Τα αναφέρω αυτά απλά για να έχουμε στο μυαλό μας πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα.

  Άλλο σχόλιο: αυτή η κίνηση ήταν καλή http://www.youtube.com/watch?v=XYPyofftgD4 Το πανώ είναι μόνο στα αγγλικά και άρα έχει παραλήπτες τους ξένους (άρα το ΣΣ προβάλεται ως κάτι για το ευρωπαϊκό και όχι το εθνικό μέτωπο). Ήταν ενέργεια του ΣΥΝ or what? (Τον Αλαβάνο τον είδα αλλά δεν έίδα υπογραφή στο πάνώ)

  Πολύ καλός ήταν και ο αποκλεισμός του Χρηματηστηρίου (υποδειγματικός συντονισμός έστω και ακούσιος 😛 ) αλλα ρε σεις Crisis pay the plutocracy ?? Δηλαδή είναι προστακτική ή οριστική? ‘Κρίση πλήρωσε την πλουτοκρατία!’ (που δε το θέλουμε) ή ‘Η κρίση πληρώνει την πλουτοκρατία’ (που είναι σωστό αλλά είναι περισσότερο διαπίστωση παρά σύνθημα). Χάθηκε να ρωτήσουν τη Βασιλεία Παπαρήγα που τα είπε σπαθί στο Channel 4 στην προηγούμενη απεργία? 😛

 21. oti na'nai 25 Φεβρουαρίου, 2010 στις 3:24 μμ #

  Επίσημη εκτιμηση του ΠΑΜΕ μόνο για την Αθήνα (χωρις Πειραια) είναι 40.000. (902 το πε πριν λίγο).
  Το Μάρτη αδερφια ξανα ξεσηκωμός!!!

 22. Αντώνης 25 Φεβρουαρίου, 2010 στις 3:37 μμ #

  Μόνο η ποτρεία του ΠΑΜΕ ήταν τουλάχιστον 25.000. Κεφαλή στο Rex και ουρά στην Ομόνοια. Παλμός, συνθήματα αρκετή οργή. Πολιτικό πλαίσιο «Κάτω τα χέρια από το 14ο μισθό» , «Καμία θυσία για την πλουτοκρατία», «Στον πόλεμό σας απαντάμε με πόλεμο …διαρκείας-μέχρι τη νίκη της τάξης μας» και άλλα.
  Το μπλοκ των αριστεριστών ήταν μεγάλο , ουρά στο μουσείο κεφαλή στο πολυτεχνείο, γύρω στα 3000-4000 άτομα.
  Η «συγκέντρωση της ΠΑΣΚΕ-Α.Π. στο πεδίο του άρεως ήταν βία 1000 άτομα και όταν έφυγε και ο ΣΥΡΙΖΑ μείναν 200 περίπου να ακούνε τον…Παπασπύρο (ενωτικά πάντα!).
  Πολύ επιτυχημένη η απεργία , τεράστια συμμετοχή. Στο δικό μου χώρο από τους περίπου 250 απήργησε το 90%.
  Το σύμθημα του ΠΑΜΕ στο χρηματιστήριο μπορείς να το αντιμετοπίσεις και με …χιούμορ!

 23. λαθραναγνώστης 25 Φεβρουαρίου, 2010 στις 6:16 μμ #

  @22Y
  Το Crisis pay the plutocracy ήταν όντως το κάτι άλλο.
  Μια πιθανή εξήγηση που δίνω (εκτος απο την πληρη άγνοια των αγγλικών)είναι ότι είχαν ετοιμάσει τις λέξεις σε ξεχωριστά στοιχεία και τα μοντάρισαν ανάποδα επάνω στό πανώ βιαστικά την τελευταία στιγμή όπου δεν σήκωνε αναβολή για διόρθωμα.
  Ελπίζω πάντως οι σύντροφοι απο την Οξφόρδη να μας συγχωρέσουν.
  Όσον αφορά στο άλλο θέμα που θίγεις, το σοβαρότερο, όπου σε σύνολο 2,5 εκατ. απεργών, μόνο οι 25000 (άντε 50000) διαδήλωσαν, προσωπικά τον θεωρώ λίγο, αν και ήταν περισσότεροι απο άλλες φορές.
  Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι καλλίτερα να κατέβει στο δρόμο για να εμποδίσει να του πάρουν αυτά που έχει, παρά για να τα πάρει πίσω.

 24. Y 25 Φεβρουαρίου, 2010 στις 6:57 μμ #

  Η πορεία των εξωκοινοβουλευτικών ενωνόταν με το ΠΑΜΕ? (φωτόοοο αλλιώς θα βάλω εγώ από το ίντερνετ)

 25. Μικροαστός 25 Φεβρουαρίου, 2010 στις 8:17 μμ #

  Περιπου… 🙂
  Εκει που ξεκινούσαν οι μεν τελείωναν οι δε… Οταν το μπλοκ που ήμουνα έφτασε ξανά ομόνοια (στο ύψος του εκλογικού κέντρου) ξεκινούσαν τα φρικιά 🙂

  Η απεργία ειχε επιτυχία σε πολλούς χώρους αλλά εχουμε πολυ δουλειά ακόμα.
  Χρειάζεται να σπάσουμε την τρομοκρατία που απλώνεται σε πολλούς χώρους δουλειάς.

 26. fragoulas 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 11:48 πμ #

  (sugnwmi gia ta greeklish)

  Re seis to 2.5 ek anaferetai se panelladiko epipedo enw oi 25.000 se Athinaiko. Se oli tin ellada, posoi itan stous dromous 3eroume ?

  Kai twra ti na leme gia to posoi ergazomenoi (mh suneidhtopoiimenoi) katevikan… edw i poreia pigaine kai o papaswtiriou stin panepistimiou panw, me katevasmena rolla, douleve kai o kosmos pswnize… mia agnoia anef proigoumenou… edw den katevainoun kai poloi ergates apo ergostasia pou kleinoume me perifrouriseis kai pane gia kafe (i gia douleia, afou fugei i perifrourisi) les kai i etaireia einai sxoleio kai i apergia efkairia gia ekdromi… proswpika niw8w apogoitefsi alla apo tin alli… einai makrus o dromos tis suneiditothtas 🙂 opote sunexizoume suntrofoi.

 27. sep 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:18 μμ #

  Μια πρωτη αποψη απο μια «κατοψη» του κεντρου για την πορεια.

  http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/2/2010&id=11843&pageNo=10&direction=1

  Το σιγουρο ειναι οτι θελει ακομα πολυ δουλεια στους εργαζομενους. Το σιγουρο ειναι πως φανηκε ποιον εχουν για εχθρο τα αφεντικα και οι κυβερνησεις. Σημερα παλι παιξαμε σφαλιαρες με εργοδοτικους και χαφιεδες σε εταιρια τυπου και χαρτου, για τις πρωτες απολυσεις που πεσανε λογω της απεργιας… Οι μαπες δεν ειναι ασχημες που και που!

 28. sep 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 1:19 μμ #

  ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

  http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/2/2010&id=11843&pageNo=20&direction=1

 29. Y 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 2:21 μμ #

  @Sep
  Έχεις δίκιο για τις σφαλιάρες.

  Τα κεφαλαία τι συμβολίζουν ότι το λες φωναχτά?

 30. sep 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 3:08 μμ #


  Οχι βεβαια.
  Μιλαω εμφαντικα για το αντιΠΑΜΕ μπλοκ ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΑΠ στο εργατικο κεντρο του Πειραια και για το τραγελαφο του περσινου εκτακτου-νοθου συνεδριου.

 31. sep 26 Φεβρουαρίου, 2010 στις 3:22 μμ #

  Στα χναρια της Θεσσαλονικης

 32. Μέλιτον Καντάρια 28 Φεβρουαρίου, 2010 στις 5:02 μμ #

  Επιθεση με τραυματιες απο φασιστοειδη σε συγκεντρωση στη Ν. Μηχανιωνα δυναμεων αλλιεργατων μαζι με εκεινων του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Μεσα στους χτυπημενους ηταν και οι βουλευτες του ΚΚΕ Ζιωγας και Σοφια Καλαντιδου.
  Να ετοιμαζομαστε παιδες για τα μετρα που θα εξαγγειλει ο Γιωργακης αυριο, σε επαγρυπνηση και ετοιμοτητα.

  http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=136510

  Υ.Γ. Υ,συγχωρα με που σου γεμιζω για λιγο την γωνια.

 33. thegranma 1 Μαρτίου, 2010 στις 5:30 μμ #

  😀 😀

 34. a8lios 1 Μαρτίου, 2010 στις 10:01 μμ #

  Εγώ δε καταλαβαίνω και το άλλο:

  Ντάξει ρε παιδί μου, βλέπει και ακούει ο άλλος κάθε μέρα σε τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιόφωνο για την «ανάγκη να κάνουμε όλοι θυσίες».
  Άντε και το χάβει.
  Αλλά όταν λένε τα ίδια ΜΜΕ ότι έχουνε σκοπό να δανειστούνε -ως Ελλάς- 10 Δίς τώρα και 25 Δις μέσα στον Απρίλη, και επίσης έχουν σκοπό να δώσουν φέτος πάνω από 7 Δις για τη «νέα αγορά του αιώνα», δε πάει ο νους των περισσοτέρων στο ότι αυτά τα 4-5 δις που είναι ο 14ος, η κατάργηση μονιμότητας – απελευθέρωση απολύσεων, η αύξηση ΦΠΑ και όλοι οι άλλοι φόροι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ «ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ»,
  ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ;;;

  ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, που λέει κι ο Αλέξης…

 35. Μέλιτον Καντάρια 2 Μαρτίου, 2010 στις 3:12 πμ #

  Όλοι την Πέμπτη 4 Μάρτη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

  http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=1063

Trackbacks/Pingbacks

 1. Redblogs.gr » ΑΠΕΡΓΙΑ - 23 Φεβρουαρίου, 2010

  […] Filed under: πολιτική Tagged: Απεργία, αφίσα, poster [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (7 λέξεις)] […]

 2. ΑΠΕΡΓΙΑ | No Style - 24 Φεβρουαρίου, 2010

  […] Filed under: πολιτική Tagged: Απεργία, αφίσα, poster [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (7 λέξεις)] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: