Ομάδα αίματος=Ελληνική!

2 Σεπτ.

Εξοπλίζεται η ΕΛ.(Λ)ΑΣ. ενόψει του δύσκολου παρατεταμένου χειμώνα που ζει ο κοσμάκης.

Μπατσόνια…Παντού. Έλεγχος. Χούντα. Αν έχετε δει την περίφημη φωτό της οδού Πειραιώς τις πρώτες ημέρες του Πραξικοπήματος του ’67 οι μπάτσοι ήταν λιγότεροι. Η μόνη διαφορά (και παράλειψη εκ μέρους των σημερινών κυβερνώντων) είναι το τανκ μπροστά από την κλινική στην γωνία.

Πάντως σε αυτές τις ψαξιματικές μας φέρονται με το γάντι…Εκείνο το άσπρο που φοράνε μην λερώσουν τα χεράκια τους όταν βγάζουν από τα αμάξια και τις τσέπες των μεταναστών και τις δικές μας τσεκούρια, δρεπάνια, σφυροδρεπάνια, πρέζα, μαχαίρια, εκρηκτικούς μηχανισμούς, επαναστατικά φυλλάδια, αλκοόλ, δραμαμίνες, καπότες, τις σπασμένες ομπρέλες από τις παραλίες που πήγαμε και ποτέ δεν σταμάτησε να φυσά μανιασμένα…

Ο Banksy είχε κάνει λάθος και σπεύδω να αποκαλύψω την πραγματικότηταΟμάδα Δ, ομάδα δράσης 21, ομάδα αίματος ελληνική, ναι, κλαίνε και τα κανάλια που απαγάγουν τους επιχειρηματίες που ξεζουμίζουν τον λαό που βλέπει αυτά τα κανάλια. Άμα σου λένε μετά ότι σε κυβερνάνε αυτοί που σου αξίζουν σου ξινίζει. (τελεσίδικα γράφεται με ι…)
Σούπερ κοριός Αντιτρομοκρατικής.
Ουάο! Θα χτυπήσουν οι «αριστεροί» το φθινόπωρο και μετά θα βγάλουν και μια διακυρηξάρα του νηπιαγωγείου με σχολικές παραπομπές του αρχιτρομοκράτη Τσε Γκεβάρα (ναι αυτός στην διάσημη φωτό με τα μούσια και το μπερέ) για να πείσουν τις γιαγιούλες ότι θα έρθουν οι Ρώσοι να μας κόψουν το λαρύγγι με τα κομποστοκούτια.
Δι
αγωνισμός για ειδικά σκυλιά από την ΕΛΑΣ: πω, πω Παρίσι θα γίνει η Αθήνα (μας)!
Αύρες με κανονάκι νερού
! Ω ρε μπουγέλο θα γίνει το μπουρδέλο.
Κάμερες οπωσδήποτε. Συμφωνώ. Και στα κρεβάτια αυτών
που τις επικαλούνται για να δούμε τι κάνουν ή δεν κάνουν εκεί μέσα και κατεβάζει το κεφάλι τους τέτοιες μαλακίες (με το συμπάθιο παίδες!)
Διασπώμενες χειροβομβίδες, μπράβο.
Θέλω να φάω μία να δω πως είναι έτσι για να το παίζω ιστορία. Προτείνω στη λαοκρατική κυβέρνηση τις κανονικές χειροβομβίδες, για να τρώει περισσότερα (άχρηστα) κεφάλια με πολύ μικρότερο κόστος.

Ασε μας ρε φίλε κι εσύ...Ανεργία…Παντού. Πάντα. Για πάντα. Είναι δίπλα σου, είναι πάνω σου, είναι μέσα σου. Είσαι το τελευταίο γρανάζι λέει μιας σκουριασμένης μηχανής της οποίας όλοι ψάχνουν να πουλήσουν τα κομμάτια τα οποία φυσικά δεν τα αγοράζει κανείς.

Ανήσυχοι οι «Έλληνες» από την εγκληματικότητα που έχουν φέρει οι σκατιάρηδες οι μετανάστες, βρωμίζουν το έθνος το καθαρό και αγέρωχο το εθνοτικά καθαρό μίγμα  του Τουρκοσλαβοκαταλανοτσολιά.

Εκλογές, ναι, μηδενική ανοχή, όπως πάντα, 85% στην χαλάρα οι μεγάλες φανέλες και οι μικροί πάντοτε ευχαριστημένοι, πάντα νικητές. Ευτυχώς που έχουμε και το ΛΑΟΣ που θα σώσει την χώρα από την «αμετροεπή αριστερά». Δόξα-σοι!

Τώρα θα ρθει ο Γιωργάκης που στο ΠΑΣΟΚ (καλά κάνουν και) τον κρύβουν, καθώς όσο πέφτουν τα ποσοστά του Κωστάκη, άλλο τόσο πέφτουν και του Γιωργάκη σε οποιαδήποτε εμφάνισή του. Αν ο Γιωργάκης έφευγε τελείως από τη χώρα και ερχόταν την ημέρα των εκλογών θα κέρδιζε σαρωτικά. Οι εμφανίσεις του στις κάμερες αποβαίνουν καταστροφικές για το μεγάλο «δεν είναι κόμμα είναι κίνημα» ΠΑΣΟΚ. Τον δαγκώνουν σκύλοι, πέφτει από ποδήλατα, μιλάμε για περιπέτειες που πρέπει να εκδοθούν για τους φοιτούντες τα νηπιαγωγεία με τις ανάλογες ζωγραφιές.

Και ο Κωστάκης, ο μεγάλος και δεινός ρήτωρ, ο συσπειρωτής της δεξιάς και του κέντρου (αμέ!), το παιδί που ούτε δεξιά πολιτική δεν μπορεί να εφαρμόσει….Γιατί έτσι ρε συ, είχαμε στηρίξει πολλά πάνω σου… Τώρα οπότε πάει σε elections (Arriba muchachos!) έχει  στόχο είτε να μην βγει αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ, είτε να παραδώσει τέτοιο χάος που να μην βγάλει τετραετία…Μιλάμε προφανώς για καταστάσεις τύπου Ουγκάντας και Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, με όλο τον σεβασμό στις δύο κατατάλλα συμπαθέστατες χώρες. Και εκεί έχουν τουλάχιστον ηγήτορες με πυγμή ρε παιδί μου!

Ο στόχος της ΝΔ όμως είναι και η απόλυτη δικαίωση για το ρητό του Χάρι Κλυν που έλεγε -με μια ελαφρά ρατσιστική διάθεση αλλά αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια- ότι δεν είναι η Ελλάδα η νοτιότερη χώρα της Ευρώπης αλλά η βορειότερη της Αφρικής.

…και δύο-τρία εμ-πι-θριζ για όλα τα γούστα…
Κ
eny Arkana – La Rage
Senser – Age Of Panic
Lords of Acid – Out comes the Evil

3 Σχόλια προς “Ομάδα αίματος=Ελληνική!”

 1. visk 3 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 1:06 πμ #

  Ωστόσο Juan έχουν γνώσιν οι φύλακες αυτής της χώρας. Σε μια περίοδο μεγάλης οικνομικής, πολιτικής και πνευματικής κρίσης που (πολιτικά τουλάχιστον) χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την αδιαφορία των πολιτών απέναντι στη σύγχρονη κομματοκρατούμενη ολιγαρχική δημοκρατία της χώρας, οι φύλακες προκαλούν εκλογές «για να μην κυριαρχήσουν στη χώρα όσοι σπάνε πεζοδρόμια» (βλ. τις πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού των Εξωτερικών στο Άλτερ). Πάνω απ’ όλα η τάξη και η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς που ήδη στενάζει από τις ακάλυπτες. Κι έρχεται και χειμώνας κατά τον οποίο, παραδοσιακά, σταματά η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού, αυξάνεται η ανεργία και η ψυχολογία του Έλληνα πολίτη γίνεται ακόμα πιο μίζερη από τις προβλέψεις που κάνουν λόγο για χειρότερη οικονομική χρονιά από την περσινή.

  Κι όπως σωστά λες, εξοπλίζονται (α)κατάλληλα κι όλο και περισσότερο αρματώνουν τον κοσμάκη. Κι ο κοσμάκης τα παίρνει τ’ άρματα. Δεν ξέρω καμιά ιστορική περίπτωση που να δίνουν κουμπούρια στο λαό και αυτός να μην τα δέχεται. Ξέρω όμως αρκετές περιπτώσεις που τα στρέφει ενάντια σε αυτούς από τους οποίους τα πήρε. Και δεν νομίζω, αν κρίνω κι από εδώ: http://caminodelfuego.wordpress.com/ ότι ζούμε το τέλος της ιστορίας. Τον αντίπαλο τον ξέρουμε, τους συμμάχους ψάχνουμε.

 2. Juan Belmonte 3 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 10:24 πμ #

  Κοίτα το άρθρο γράφτηκε πριν την επίσημη κήρυξη των εκλογών, που έγινε λίγες ώρες μετά. Οι παράγοντες της αγοράς όντως δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν με αυτή την κυβέρνηση, θα σου θυμίσω πρόσφατα κελεύσματα του επιχειρηματικού κόσμου για μεγάλο συνασπισμό των δύο κομμάτων (ανήκουστο για τα ελληνικά πράγματα), για δημιουργία τρίτου μεγάλου κεντροδεξιού κόμματος (ιστορία που είχε φουντώσει την περίοδο Τατούλη), κλπ.

  Τώρα ακούγεται ότι δεν έπρεπε με τίποτα να ανοίξει η Βουλή που είχε τελείως πραξικοπηματικά κλείσει πριν το καλοκαίρι. Ήταν ανοιχτές υποθέσεις που εμπλέκονταν και οι δύο μεγάλοι και οι οποίες λέγεται ότι τώρα με τις εκλογές θα «κλείσουν».

  Όσο για το τέλος της ιστορίας θα συμφωνήσω απόλυτα. Την βαρέθηκα αυτή την φασίζουσα νεοφιλελεύθερη μπούρδα που κατάφεραν τελικώς μόνο στους αδαείς να περάσουν.

 3. Y 3 Σεπτεμβρίου, 2009 στις 11:17 μμ #

  Μια παρατήρηση μόνο: δε δίδουν ‘κουμπούρια στο λαό’ γενικά (αυτό μόνο σε περίπτωση γενικής επιστράτευσης – πολέμου το κάνουν). Σε κάποια εξαθλιωμένα τμήματα του δίνουν με στόχο να τα μετατρέψουν σε μαντρόσκυλα τους.

  Τελικά εκλογές θα γίνονται όταν αποφάσισε η αστική τάξη και όχι το λαϊκό κίνημα. Είθε έστω κι έτσι να ισχυροποιηθούν τα ψηφοδέλτια της κομμουνισικής αριστεράς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: